2017-01-03 02:31:03
Φωτογραφία για Απόπειρα αυτοκτονίας στελέχους μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας
Ιοκάστη Αλειφεροπούλου- Virus

“Σοκ” έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η προσπάθεια ενός ανερχόμενου στελέχους μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας, να δώσει τέλος στη ζωή του ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 44χρονο υπάλληλο της Novartis ο οποίος εργαζόταν στα κεντρικά του φαρμακευτικού κολοσσού στην Ελβετία και προσφάτως είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ο παρολίγον αυτόχειρας γιόρταζε μαζί με τη σύζυγο και τη μητέρα του την αλλαγή του έτους, στο μπαρ «Galaxy»του Hilton στον 13ο όροφο του ξενοδοχείου. Όντας υπό την επήρεια μέθης και κάτω από άγνωστες συνθήκες εν γένει, ο 44χρονος απείλησε να πηδήξει στο κενό. Αμέσως σήμανε συναγερμός και πολύ γρήγορα ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής έφθασαν στο σημείο, καθώς κι ένας ειδικά εκπαιδευμένος διαπραγματευτής, που μετά από μία ώρα κατάφερε να τον πείσει να μην πραγματοποιήσει την απειλή του.

Στο Α.Τ Συντάγματος όπου μεταφέρθηκε για να δώσει εξηγήσεις για την πράξη του, ο άνδρας φέρεται να είπε: «Δεν θα φορτώσουν σε εμένα όλα τα κακά της εταιρείας», ισχυριζόμενος ότι του «την έχουν στημένη» κι ότι φοβάται για τη ζωή του, αναφερόμενος προφανώς στην εμπλοκή της εταιρίας με τη δικαιοσύνη.

Πηγή: protothema.gr, thetoc.gr, athina984.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΙΠΑΑ ΠΕΔΥ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΙΠΑΑ ΠΕΔΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ