2017-01-10 22:36:56
Φωτογραφία για Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος
Βεβιασμένες κινήσεις και προχειρότητα», "βλέπει" η αστυνομία - Εξετάζονται κάμερες ασφαλείας που θα "ρίξουν φως" στην υπόθεση Αστυνομική έρευνα για τη δολοφονία -μυστήριο!

Έγκλημα "μαρτυρούν" τα στοιχεία για τον 39χρονο που βρέθηκε νεκρός

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το έγκλημα-μυστήριο με θύμα τον 39χρονο Ιάκωβο Εμμανουήλ, πατέρα ενός παιδιού.

Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι αυτός που σκότωσε τον άτυχο πατέρα ενήργησε με το θυμικό του και στην συνέχεια, υπό καθεστώς τρομακτικής πίεσης, θέλησε να ξεφορτωθεί όπως-όπως το πτώμα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου εισπράττουν σε όλο αυτό το σκηνικό «βεβιασμένες κινήσεις και προχειρότητα», κάτι που ίσως αποδειχθεί μοιραίο τελικά για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

-Το πρώτο στοιχείο έχει να κάνει με το αυτοκίνητο του θύματος, το οποίο αντί να το κρύψουν ή να το κάψουν, το άφησαν «φόρα-παρτίδα», πολύ κοντά στο σημείο όπου ξεφορτώθηκαν το πτώμα. Κατά συνέπεια ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί το έγκλημα.


-Το δεύτερο στοιχείο, όπως έχει γράψει το Cretalive, είναι ότι με το αυτοκίνητο αυτό μετέφεραν το πτώμα από τον τόπο του εγκλήματος στον τόπο ανεύρεσης του.

Εκτιμάται ότι υπό το καθεστώς ασφυκτικής πίεσης που δρούσαν, θα έχει γίνει κάποιο λάθος και το αυτοκίνητο ενδεχομένως «μιλήσει» στην σήμανση. Για το λόγο αυτό θα «ξεσκονιστεί» εξονυχιστικά. Εκτιμάται επίσης ότι ο δράστης είναι …εξοικειωμένος με την περιοχή που ξεφορτώθηκε το πτώμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη εξετάζονται κάμερες ασφαλείας από την περιοχή σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί η κίνηση του μπλε Peugeot 106 και να συλλέξουν στοιχεία ως προς την διαδρομή.

Δεδομένου ότι ο δράστης ή οι δράστες δεν έφυγαν με το αυτοκίνητο του θύματος, τότε είναι βέβαιο ότι θα ακολουθούσε ή θα προπορευόταν και δεύτερο όχημα με το οποίο τελικά έφυγαν από το σημείο. Εκτός και αν ο δράστης διαμένει στην ευρύτερη περιοχή και επέλεξε να φύγει με τα πόδια.

Με το πρόσωπο μέσα στο νερό

Όπως περιέγραψαν στο Cretalive το μισό πτώμα από το κεφάλι μέχρι τη μέση, ήταν μέσα στο νερό. Στην κατοχή του δεν βρέθηκε τίποτα από τα προσωπικά του αντικείμενα, ούτε κλειδιά αυτοκινήτου, ούτε το κινητό του τηλέφωνο, το περιεχόμενο του οποίου θεωρείται κρίσιμο.

Ο 39χρονος βρέθηκε σε απόσταση περίπου 15 μέτρων από το σημείο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο του. Αστυνομική πηγή περιέγραψε ότι είχε χτυπηθεί κυρίως στην δεξιά πλευρά του προσώπου, πιθανότατα με λοστό ή ξύλο. Το πού διαπράχθηκε το έγκλημα είναι ζητούμενο προς το παρόν.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ