2017-01-11 03:56:07
Φωτογραφία για Τελικά, το βραδινό ή το πρωινό ντουζ είναι καλύτερο;
Σου αρέσει να κάνεις το ντουζάκι σου πριν κοιμηθείς ή αφότου ξυπνήσεις; Τελικά, ποια είναι η καλύτερη ώρα για να πλενόμαστε; Πρωί ή βράδυ; Υπάρχουν ορισμένα κριτήρια τα οποία θα σε βοηθήσουν να καταλαβεις πότε είναι καλύτερο να κάνεις ντουζ!

Τα οφέλη του νυχτερινού μπάνιου έγκεινται στην χαλάρωση, στον καλύτερο ύπνο και την ξηρότητα του δέρματος. Συγκεκριμένα, αν αντιμετωπίζεις προβλήματα με τον ύπνο το χλιαρό μπάνιο θα κάνει να ετοιμαστείς καλύτερα για έναν ξεκούραστο ύπνο, ενώ αν το δέρμα σου έχει τάσεις ξηρότητας προτίμησε το μπάνιο μετά την δουλειά για να αποφύγεις επιπλέον ευαισθησία! Τέλος, αν η δουλειά σου έχει να κάνει με μετακινήσεις, κόσμο, φασαρία, σκόνες και ατμοσφαιρική ρύπανση σιγουρέψου πώς διώχνεις από πάνω σου όσα μπορεί να σε ακολουθούν από το πρωι, πριν πέσεις για ύπνο!

Αν τώρα προτιμάς το πρωινό ντουζ, τότε μάλλον είσαι δημιουργικό άτομο ή τουλάχιστον η δουλειά σου απαιτεί αρκετή δημιουργηκότητα! Όταν κάνεις μπάνιο το πρωί το μυαλό σου φτάνει σε μια κατάσταση που ονομάζεται «alpha brain wave», στην διάρκεια της οποίας ο εγκέφαλος αποκτά αρκετή ενέργεια! Αν το δέρμα σου τώρα είναι λιπαρό, τότε καλά κάνεις και παίρνεις το μπάνιο σου τα πρωινά! Τα έλαια του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας συσσωρεύονται και το μπάνιο είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα απομακρύνεις! Τέλος, αν έχεις δυσκολίες στο να ξυπνήσεις το ένα δροσερό μπάνιο θα σε βοηθήσει και το ξέρεις!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ