2017-01-11 16:33:11
Φωτογραφία για Ο Μπακογιάννης στην Κύμη: «Είχαμε πραγματικά μια βόμβα χιονιού»
Το χιόνι στην Κύμη έχει ξεπεράσει τα τρία μέτρα και η περιοχή έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για πρωτόγνωρα φαινόμενα σε ένταση και διάρκεια, που ακόμα και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία δεν έχουν ξαναδεί στον τόπο τους.

Οι υπηρεσίες δίνουν πραγματική μάχη με το χιονιά. Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι στην Κύμη, στην πρώτη γραμμή μέσα στα χιόνια και μαζί με τους συνεργάτες του δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να βοηθήσουν τους αποκλεισμένους κατοίκους.

«Ο καιρός δεν μας έδειξε έλεος στην Κύμη. Είχαμε πραγματικά μια βόμβα χιονιού. Η κατάσταση παραμένει δύσκολη. Οι υπηρεσίες τις περιφέρειας συνεχίζουν να επιχειρούν. Έχουν απεγκλωβιστεί αρκετά χωριά, αλλά τα προβλήματα παραμένουν πολλά, εξαιτίας των δύσκολων καιρικών συνθηκών που συνεχίζουν να επικρατούν στην περιοχή. Γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι. Με συγκίνησε η υπομονή και η κατανόηση τους, παρά τη δικαιολογημένη αγανάκτηση τους. Δίνουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να αντιμετωπίσουμε τον χιονιά...», είπε στο LamiaReport.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ