2017-01-16 16:33:08
Φωτογραφία για Βενζινάδικα Πάτρας: Αντλίες που βγάζουν… αέρα κοπανιστό - Μπαράζ καταγγελιών για συγκεκριμένα πρατήρια
Αέρα… κοπανιστό βάζει ένα μεγάλο ποσοστό των αντλιών στα πρατήρια βενζίνης. Και φυσικά δεν κλέβουν μόνο στην βενζίνη, αλλά και στο πετρέλαιο και το υγραέριο Με τους οδηγούς να είναι αγανακτισμένοι, όμως σηκώνουν τα χέρια ψηλά αφού όχι μόνο δεν μπορούν να κάνουν τίποτα οι ίδιοι, αλλά δεν έχουν καμία στήριξη και από την Πολιτεία. Της οποίας οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι ανύπαρκτοι λόγω έλλειψης προσωπικού.

Το κλέψιμο… πάει σύννεφο ακόμη και με την καθιέρωση του συστήματος εισροών εκροών! Γιατρός που μετέβη με ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο σε πρατήριο στην Πάτρα … και αντί για 61 λίτρα που χωρά επισήμως το ρεζερβουάρ του… του έβαλαν 69! Και ο πρατηριούχος προσπάθησε να βγάλει… τρελό τον οδηγό αλλά και την BMW, που έχει κατασκευάσει το συγκεκριμένο ολοκαίνουργιο μοντέλο!

Ο γιατρός έκανε αναφορά στην Δ/νση Εμπορίου, ελεγκτές της οποίας μετέβησαν στο πρατήριο αλλά… δύο ημέρες μετά! (Προφανώς μέχρι τότε ο πρατηριούχος είχε… διορθώσει την ροή της αντλίας του)!

Σύμφωνα με στοιχεία από  το αρμόδιο Υπουργείο μέχρι και 9,5% στην ποσότητα των καυσίμων που βάζουν οι καταναλωτές στα αυτοκίνητά τους κλέβουν κάποια  βενιζινάδικα! Με τον αριθμό τους να αυξάνεται!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ