2017-01-17 04:03:14
Φωτογραφία για ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΤΤΙΚΟΝ σύντομα κοντά μας
Το σήριαλ φτάνει στο τέλος του. Γρήγορα οι δύο κινηματογραφικές αίθουσες θα μπορέσουν να φιλοξενήσουν και πάλι παραστάσεις μετά την... καταβολή ασφαλιστικών αποζημιώσεων.

Η Εθνική Ασφαλιστική προχώρησε στην τελική φάση των αποζημιώσεων των ιστορικών κινηματογράφων “ΑΠΟΛΛΩΝ” και “ΑΤΤΙΚΟΝ” συμβάλλοντας έτσι κατά τρόπο ουσιαστικό στην επίσπευση της ανακαίνισης και της επαναλειτουργίας τους 6 χρόνια μετά την ολοσχερή καταστροφή τους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Κατέβαλε αποζημίωση ύψους 365.000 ευρώ που αφορούσε τις ζημιές στο περιεχόμενο και την απώλεια κερδών των δύο κινηματογράφων. Εκκρεμούσε η καταβολή του ασφαλίσματος των ζημιών της οικοδομής, το οποίο διεκδικούσαν το «Ίδρυμα Σταματίου Δεκόζη Βούρου» και το ίδρυμα «Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών – Ίδρυμα Βούρου – Ευταξία», που τελικά καταβλήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου, ύψους 670.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εθνικής Ασφαλιστικής, η παρέμβαση του Δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη καθώς και οι ενέργειες των στελεχών της Εταιρίας συνέβαλαν ουσιαστικά στο να γεφυρωθούν οι διαφορές ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αποζημίωσης λόγω του εμπρησμού των δύο ιστορικών κινηματογράφων.
Πηγή: ΑΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το νου σας κύριοι...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το νου σας "κύριοι"...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ