2017-01-18 05:51:13
Φωτογραφία για Τοξοβολία στο “Σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων”!
Το Eurosport, το νέο “Σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων”, εξασφάλισε συμφωνία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τοξοβολίας, ώστε να μεταδώσει όλες τις σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις έως το 2020.

Στο πλαίσιο αυτής της Πανευρωπαϊκής συμφωνίας το Eurosport θα μεταδώσει όλους τους Αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Hyundai -μεταξύ των οποίων θα είναι και ο τελικός- αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, σε όλες τις πλατφόρμες επεκτείνοντας την επιτυχημένη συνεργασία που ξεκίνησε το 2014.

Θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη κάθε σημαντικού αγώνα μέχρι τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο της Ιαπωνίας, ενώ επιπλέον θα μεταδοθούν εκτεταμένα στιγμιότυπα σε όλα τα κανάλια του Eurosport, συμπεριλαμβανομένου του Eurosport Player – της διαδικτυακής συνδρομητικής πλατφόρμας του Eurosport με ζωντανό και κατά απαίτηση περιεχόμενο – αλλά και στη Ασία – Ωκεανία μέσω του Eurosport 1.

Επιπλέον, το Eurosport θα συνεργαστεί στενά με την Παγκόσμια Ομοσπονδία για την προώθηση του αθλήματος, ώστε να έρθουν ευνοϊκές εμπορικές συμφωνίες μέσω μία ειδικής πλατφόρμας η οποία θα λειτουργεί αποκλειστικά γι’ αυτόν τον σκοπό.


Ο Peter Hutton, Διευθύνων Σύβουλος του Eurosport, τόνισε: “Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που επεκτείναμε την συνεργασία μας με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τοξοβολίας για άλλα 4 χρόνια και ανυπομονούμε  να μεταφέρουμε στους τηλεθεατές μας τους κορυφαίους αγώνες, όπου οι καλύτεροι τοξοβόλοι στον κόσμο θα είναι σε δράση. Το Eurosport ήδη αφιερώνει τον μισό του τηλεοπτικό χρόνο σε Ολυμπιακά αθλήματα και αυτή η συμφωνία ενισχύει την δυναμική μας, καθώς ξεκινάμε το ταξίδι προς τους επόμενους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.”

“Ως το νέο σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ευρώπη, θα ακολουθήσουμε τα εκατομμύρια ταξίδια που θα κάνουν οι αθλητές έως και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 – δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους να τα ακολουθήσουν. Στόχος μας είναι να λέμε τις ιστορίες των αθλητών όλο το χρόνο. Το να μεταδίδουμε τους κορυφαίους αγώνες τοξοβολίας για τα επόμενα 4 χρόνια μας δίνει αυτή τη δυνατότητα σε ένα άθλημα με τεράστια Ολυμπιακή κληρονομιά”.

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Dr Ugur Erdener, σχολίασε: “Το όραμα της ομοσπονδίας είναι στο μέλλον ο καθένας να έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με την τοξοβολία. Η προβολή που θα έχουμε μέσω της συνεργασίας με το Eurosport είναι πολύ σημαντική, ώστε να δώσουμε κίνητρο στο κοινό να δοκιμάσει.”

“Η περιεκτική κάλυψη του Eurosport στα σημαντικότερα αθλήματα στον κόσμο παρέχει πρόσβαση σε ένα πολύ σημαντικό δίκτυο και κοινό. Χτίζοντας πάνω στην επιτυχία του Ρίο 2016, όπου το άθλημα της τοξοβολίας παρουσίασε αύξηση στην τηλεθέαση σε αγορές όπως είναι η Γαλλία και η Γερμανία, το ‘Σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων’ στην Ευρώπη είναι το τέλειο σπίτι για την τοξοβολία στην πορεία προς τους αγώνες του Τόκιο.”

Ο πρώτος αγώνας που θα μεταδοθεί υπό τη νέα συμφωνία είναι ο πρώτος γύρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Hyundai για το 2017 που θα γίνει το Μάιο στη Σανγκάη της Κίνας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ