2017-01-18 12:28:22
Φωτογραφία για Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ NEWS
Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ, αλλά και για την αγροτική πολιτική άσκησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά στην προ ημερησίας συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή. «Τώρα επιχειρείτε να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ news. Αφού δεν καταφέρατε να τον επιβάλετε στο ΕΣΡ τώρα προσπαθείτε να επιβάλετε τον κ. Μουλόπουλο στον ΔΟΛ», είπε, προσθέτοντας ότι «ένα υπερχρεωμένο μέσο γίνεται υποχείριο της κυβέρνησης».

Επ' ευκαιρία, σημειώνεται ότι  ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή, για τις κατηγορίες του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της φοροδιαφυγής ύψους περίπου 48 εκατ. ευρώ. Στον κ. Ψυχάρη επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη μετά από έλεγχο εισοδημάτων που διενήργησε το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ). Ο κ. Ψυχάρης έχει ήδη παραπεμφθεί σε δίκη για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες κάτ’ εξακολούθηση, καθώς μετά από έρευνα της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής, είχαν προκύψει ανακρίβειες και ελλείψεις στις δηλώσεις πόθεν έσχες για τα οικονομικά έτη 2010 - 2014.


Αναφερόμενη στα αγροτικά, η κ. Γεννηματά παρατήρησε ότι η κατάσταση στην ελληνική ύπαιθρο βρίσκεται σε αδιέξοδο και πως αγρότες και κτηνοτρόφοι δοκιμάζονται. «Οι αγρότες συζητούν κινητοποιήσεις. Εμείς δεν περιμένουμε να πάμε να πηδήξουμε πάνω στα τρακτέρ και να λαϊκίσουμε όπως κάνατε εσείς» είπε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης απευθυνόμενη στην κυβέρνηση. «Εμείς συζητάμε για να προλάβουμε τα αδιέξοδα και για τον αγροτικό κόσμο και για τους υπόλοιπους πολίτες», είπε, συμπληρώνοντας ότι «η απόγνωση στον πρωτογενή τομέα έχει ονοματεπώνυμο: ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ