2017-01-18 13:53:07
Φωτογραφία για Ο λόγος που έχεις λιπαρά μαλλιά και δεν έχεις καν φανταστεί
Η αλήθεια είναι ότι έχουν πολλά ειπωθεί για τα μαλλιά και κυρίως γι' αυτά που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της λιπαρότητας.

 Έχουμε καταλήξει ότι το συχνό λούσιμο δεν βοηθάει πολύ τα λιπαρά μαλλιά αφού το σαμπουάν μπορεί να καθαρίζει το τριχωτό, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει περίπτωση να το ερεθίζει με αποτέλεσμα να παράγει περισσότερο σμήγμα.

Μέσα σε όλα αυτά που μπορεί να επηρεάζουν τα μαλλιά σου και να τα κάνουν λιπαρά, υπάρχει μία ακόμα αιτία που μάλλον δεν σου έχει περάσει από το μυαλό κι έχει να κάνει με τη βούρτσα σου.

Ίσως δεν το καταλαβαίνεις, αλλά η βούρτσα είναι ένα βασικό εργαλείο που χρησιμοποιείς καθημερινά για τα μαλλιά σου και προφανώς τα επηρεάζει. Το ζήτημα είναι πόσο ασχολείσαι εσύ με την επιλογή της σωστής βούρτσας, τον καθαρισμό της αλλά και τη αλλαγή της όταν χρειάζεται. Ελάχιστες γυναίκες ασχολούνται με την βούρτσα τους όπως θα έπρεπε κι αυτό έχει αντίκτυπο και στα μαλλιά σου.

Για να είσαι σίγουρη ότι η λιπαρότητα δεν θα χειροτερεύει εξαιτίας της βούρτσας σου, τότε χρησιμοποίησε μία με πιο αραιά δόντια και απόφυγε αυτές με τα πυκνά. Έτσι, τα φυσικά έλαια που έτσι κι αλλιώς έχουν τα μαλλιά σου θα διανεμηθούν καλύτερα σε όλες τις τρίχες, βοηθώντας έτσι τα μαλλιά να φαίνονται πιο υγιή για περισσότερο χρόνο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ