2017-01-19 08:39:15
Φωτογραφία για Αρχές Φεβρουαρίου οι υπογραφές για τον Μαρινόπουλο
Αισιοδοξία ότι μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου θα έχουν πέσει οι υπογραφές για την εξαγορά της Μαρινόπουλος, επικρατεί στις εμπλεκόμενες πλευρές καθώς η δικαστική απόφαση που εκδόθηκε την περασμένη Δευτέρα δεν βάζει σοβαρά προβλήματα στην ολοκλήρωση της μεταβίβασης.

Σύμφωνα με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η βασική αλλαγή που έχει επιφέρει η απόφαση είναι ότι το δικαστήριο δεν δέχθηκε το άρθρο εκείνο της συμφωνίας που προέβλεπε ότι διαγράφονται σε ποσοστό 100% όσες εκκρεμοδικίες, δικαστικές υποθέσεις ή υποχρεώσεις δεν μεταφέρονται στη νέα εταιρεία που θα δημιουργηθεί από την Σκλαβενίτης.

Επίσης σύμφωνα με το κείμενο 144 σελίδων που δημοσιεύει το kathimerini.gr το δικαστήριο δέχθηκε την κύρια παρέμβαση της βιομηχανίας αναψυκτικών Λουξ – Μαρλαφέκας η οποία υποστήριζε ότι οι απαιτήσεις της από τη Μαρινόπουλος είναι μεγαλύτερες από αυτές που αναγράφονταν στη συμφωνία. Το δικαστήριο ζητεί να διορθωθεί το σχετικό ποσό από τα 170.531 ευρώ σε 207.980 ευρώ.

«Όλοι είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τη συμφωνία και θα το κάνουν. Η διάσωση της Μαρινόπουλος θα προχωρήσει με κάθε τρόπο», ανέφεραν χαρακτηριστικά στο insider.gr.
Πηγή
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ