2017-01-19 08:43:10
Φωτογραφία για Ποια σχολεία είναι κλειστά σήμερα
Προβλήματα σε ηλεκτροδότηση και ύδρευση προκαλεί η χιονόπτωση σε δήμους των Ιωαννίνων, της Κοζάνης και της Άρτας.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης απαγορεύτηκε η κίνηση φορτηγών και λεωφορείων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό, από τον κόμβο της Σιάτιστας στην Κοζάνη έως τον Κόμβο του Κατσικά στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα όσα είναι γνωστά έως αυτή την ώρα, κλειστά θα παραμείνουν και την Πέμπτη τα σχολεία, σε Φλώρινα, Γρεβενά, καθώς και στις δημοτικές ενότητες Καμβουνίων και Λιβαδερού του δήμου Σερβίων Βελβεντού, Τσοτυλίου και Πενταλόφου του δήμου Βοΐου, της Κοζάνης. Mε απόφαση του δημάρχου Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου, λόγω των καιρικών συνθηκών , την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά . Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα λειτουργήσουν κανονικά. Κλειστά τελικά θα είναι τα σχολεία όλων των βαθμίδων και στο Δήμο Εορδαίας σήμερα, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου.


Κλειστές οι σχολικές μονάδες της Δ.Ε. Λαχανά, Δ.Ε. Σοχού και Δ.Ε. Βερτίσκου, λόγω έντονης χιονόπτωσης.

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης που σημειώνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες και συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα στην Δημοτική Ενότητα Λαχανά, στην Δημοτική Ενότητα Σοχού και στην Δημοτική Ενότητα Βερτίσκου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017.

Η συνεχιζόμενη κακοκαιρία, στα ορεινότερα χωριά του Ζαγορίου, δεν επιτρέπει να λειτουργήσουν τα σχολεία για μια ακόμη ημέρα.

Έτσι, με νέα απόφαση του Δημάρχου Βασίλη Σπύρου, θα παραμείνουν κλειστά και την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου τα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ