2017-01-19 22:57:08
Φωτογραφία για Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Έφη Ηροδότου και οι γονείς της
Την ερχόμενη Δευτέρα μεταφέρονται στην Κύπρο η 29χρονη Έφη Ηροδότου και οι γονείς της, για να δικαστούν σε σχέση με θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη το 2007 και τα όσα επακολούθησαν.

Για τον σκοπό αυτό ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου Αστυνομίας αναχωρούν την ερχόμενη Κυριακή για την Αθήνα ώστε να μεταφέρουν τη Δευτέρα τους τρεις οι οποίοι εκδόθηκαν στην Κύπρο.

Χθες μελετήθηκε από τη Νομική Υπηρεσία ζήτημα κατά πόσον θα ασκείτο έφεση στην απόφαση του προέδρου του Συμβουλίου Εφετών να εκδοθούν οι γονείς της Έφης μόνο για πέντε από τις δέκα κατηγορίες. Αποφασίστηκε να μην ασκηθεί η έφεση και να έρθουν όλοι στην Κύπρο με σκοπό την προσαγωγή τους σε δίκη.

Πληροφορίες του «Φ» αναφέρουν ότι μετά την άφιξη των τριών στην Κύπρο η Αστυνομία θα προχωρήσει, πιθανότατα την ερχόμενη Τρίτη, στην καταχώρηση της υπόθεσης, οπόταν και θα λάβουν κλήση για να εμφανιστούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Εναντίον της Έφης Ηροδότου θα απαγγελθούν δύο κατηγορίες, που αφορούν πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης πράξης και μη συμμόρφωση σε φώτα τροχαίας.

Οι γονείς της, Ηρόδοτος και Ρίτσα Ηροδότου, θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες που αφορούν κατασκευή αποδεικτικών στοιχείων, πλαστογραφία, χρήση πλαστών εγγράφων, ψευδορκία - δωροδοκία και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ