2017-01-20 23:22:06
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για την Εισπρακτική εταιρεία...
Αγαπητό tromaktiko,

δεν υπάρχει χειρότερη εισπρακτική εταιρεία από την FIRST CALL την οποία έχει επιλέξει η Eθνική τράπεζα... για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές. οι υπάλληλοι έχουν μία πολύ εριστική συμπεριφορά απέναντι στον πελάτη.

Προσωπικά έχω πολλές φορές έρθει σε αντιπαράθεση μαζί τους, έχω στείλει mail και στην εθνική τράπεζα ζητώντας να στείλουν την υπόθεση μου σε άλλη εισπρακτική εταιρεία και βέβαια η ίδια η τράπεζα έχει αρνηθεί. στην τελευταία επικοινωνία που είχα με την συγκεκριμένη εταιρεία τους ανέφερα αυτό που τους είχε πει κάποιος αναγνώστης σας ότι καταγράφω και εγώ την συνομιλία μας. ήταν σαν να νέκρωσε η γραμμή.

Aκουσα σε μία εκπομπή ότι θα ψηφιστεί καινούριος νομός με τον οποίο θα περιορίζονται οι κλήσεις τους σε διάστημα δέκα ήμερων. τελικά εμείς που έχουμε μία οφειλή και έχουμε μία δυσκολία στην αποπληρωμή των χρεών μας που θα πρέπει να απευθυνθούμε για να μπορέσουμε να ηρεμήσουμε από τις συγκεκριμένες εταιρείες?? δεν μου αρέσει να χρωστάω ούτε είναι επιλογή μου να μην μπορώ να αποπληρώνω τις υποχρεώσεις μου...

Ευχαριστώ που με αφήσατε να εκφράσω την αγανάκτηση μου..

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ