2017-01-21 15:37:21
Φωτογραφία για Για όλα υπάρχει πρώτη φορά! Ο Νίκος Παππάς φόρεσε γραβάτα
«Μπουρλότο» θα γίνουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες, όταν δουν τις φωτογραφίες του Νίκου Παππά από τις ΗΠΑ! Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο οποίος βρίσκεται από την Πέμπτη, στην Ουάσιγκτον, φόρεσε για...  πρώτη φορά γραβάτα και μάλιστα κόκκινη- παρόμοια με αυτές που επιλέγει ο νέος πλανητάρχης!

Όσα... μνημόνια και αν πέρασαν, όσες διαπραγματεύσεις και αν έγιναν με τους τροϊκανούς, ποτέ δεν είχαμε τέτοιο styling! Ακόμη και στην περίφημη μαραθώνια συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής για την Ελλάδα των 17 ωρών στις Βρυξέλλες, όπου ο κύριος Παππάς συνόδευε τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κανείς τους δεν φορούσε γραβάτα!

Για όλα, όπως φαίνεται, υπάρχει μια πρώτη φορά, προκειμένου να... μειωθεί το ελληνικό χρέος! Έτσι ο κύριος Παππάς, θέλοντας προφανώς να δείξει καλό πρόσωπο, και να κερδίσει την εύνοια του Τραμπ, ο οποίος έχει αδυναμία στο καλό ντύσιμο και στις γραβάτες, έκανε την ανατροπή, σκεπτόμενος ότι μπροστά μας έχουμε τις διαπραγματεύσεις με ΕΕ και ΔΝΤ για να κλείσει η 2η αξιολόγηση!
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ