2017-01-24 23:03:16
Φωτογραφία για Πασίγνωστη τραγουδίστρια «καρφώνει» την Πάολα: «Την άκουσα στον Σπύρο Παπαδόπουλο και δεν μου είπε τίποτα»
Θέμα συζήτησης έχει γίνει το τελευταίο διάστημα η Πάολα, αφενός με την εμφάνισή της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και αφετέρου με τις δηλώσεις της για τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Η τραγουδίστρια είχε προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων τα Χριστούγεννα, όταν ερμήνευσε Χατζηδάκη και Γκάτσο στην εκπομπή του Alpha, ενώ προ ημερών δήλωσε στην Real πως «ο Καζαντζίδης, που είναι η μεγαλύτερη φωνή από όλες, τραγουδούσε 40 τραγούδια για τον πόνο και άλλα τόσα για τη μετανάστευση. Δεν αρκούσε να πει δυο-τρία για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι’ αυτά. Άρα τα εκμεταλλευόταν. Έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Πάολα, η χήρα του Στέλιου Καζαντίδη, Βάσω, ανέφερε στην Espresso πως «δεν υπάρχει κάτι να πω. Ο κόσμος ξέρει ποιος ήταν ο σύζυγός μου και τι έκανε».

Οργισμένη, ωστόσο, ήταν η απάντηση της Καίτης Γκρέυ, στην ίδια εφημερίδα: «ό,τι και να λένε δεν μπορούν οι καινούργιες να φτάσουν τα δικά μας τραγούδια. Την Πάολα δεν την γνωρίζω προσωπικά και δεν έχω ακούσει πώς τραγουδά ζωντανά σε μαγαζί. Όμως, την άκουσα στον Σπύρο Παπαδόπουλο και δεν μου είπε τίποτα».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ