2017-01-25 23:52:12
Φωτογραφία για Λεμεσός: Φωτιά σε δυο οχήματα έθεσε σε συναγερμό την Πυροσβεστική – Άγνωστα τα αίτια
Έτρεχε η Πυροσβεστική στη Λεμεσό το βραδύ της Τρίτης αλλά και τα ξημερώματα της Τετάρτης 25/01 Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στις 19:22 το βράδυ της Τρίτης 24/01  λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ακινητοποιημένο όχημα (χωρίς τροχούς) μάρκας MAZDA 323  το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε υπόστεγο σε ανοικτό χώρο στην οδό Τζελάρ Μπαγιάρ. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη ΄΄Λοχία Βασίλη Κρόκου΄΄ με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 19.38. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε με χρήση τυλιχτήρα νερού από το νερό του πυροσβεστικού οχήματος.

Το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Στις 03:01 τα ξημερώματα της Τετάρτης 25/01 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Citroen C4, σταθμευμένο στο δρόμο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη στην οδό Ίμβρου στη Μέσα Γειτονιά.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου  με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.08. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε με χρήση τυλιχτήρα νερού από το νερό του πυροσβεστικού οχήματος. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ