2017-01-26 13:49:07
Φωτογραφία για Εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών προς ενίσχυση της Τράπεζας
Στο πλαίσιο της Ονειρούπολης της Δράμας το Περιφερειακό Τμήμα Δράμας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με τα δύο Εθελοντικά Σώματα που διαθέτει, τους Εθελοντές Νοσηλευτικής και Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες και Ναυαγοσώστες, υλοποίησε την συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με το Σύλλογο “Οραμα Ελπίδας„ για την ανεύρεση και εγγραφή Εθελοντών δοτών μυελού των οστών προς ενίσχυση της Τράπεζας.

Η διάρκεια της δράσης ήταν από τις 6-12-2016 έως τις 8-1-2017. Μετά από  ενημέρωση των στελεχών του Ερυθρού Σταυρού από τους υπευθύνους του Συλλόγου,  στον κατάλληλα διαμορφωμένο οίκημα της Ονειρούπολης βρισκόταν καθημερινά Εθελοντές Ερυθρού Σταυρούς σε δύο βάρδιες πρωί 10 π.μ. – 1 μ.μ. και απόγευμα 6 – 9 μ.μ. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 400 δείγματα.

Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. κ. Αναστάσιο Χατζηκυριακίδη. Σκοπός της συνάντησης ήταν η παράδοση των κλειδιών του οικίσκου στην Ονειρούπολη στο οποίο πραγματοποιήθηκε η δράση του Ερυθρού Σταυρού.

Τέλος, ο Πρόεδρος ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα της δράσης αυτής.

Με εκτίμηση

Το Περιφερειακό Τμήμα Δράμας  

του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ