2017-01-26 14:03:08
Φωτογραφία για Καλαμάτα: Αλλάζει η Αριστομένους, παρεμβάσεις από την Ξενοφώντος μέχρι το Δημοτικό Πάρκο
Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης του δυτικού τμήματος της Αριστομένους που εκτείνεται από την οδό Ξενοφώντος έως και το δημοτικό πάρκο, στο πλαίσιο του έργου της αστικής ανάπλασης, και αποτελούν συνέχεια όσων εξελίσσονται εδώ και καιρό στην ανατολική πλευρά της οδού.

Όσον αφορά στο ζήτημα της διαμόρφωσης του πεζοδρομίου της ανατολικής πλευράς, οι εργασίες εξελίσσονται ομαλά και αναμένεται να ολοκληρωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα. Σημειώνεται ότι εργασίες πλακόστρωσης πραγματοποιούνται από σήμερα και στο τελευταίο κομμάτι του ανατολικού πεζοδρομίου στη συμβολή των οδών Αριστομένους και Β. Όλγας.

Μεταφορά ποδηλατόδρομου

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του έργου θα μεταφερθεί το κομμάτι του ποδηλατόδρομου, από την οδό Ξενοφώντος έως και το Πάρκο, ανατολικότερα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εισήγηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας, προτείνεται η μετατόπιση του εν λόγω τμήματος παράλληλα με τις υφιστάμενες γραμμές του ΟΣΕ. Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών κρίνει στην εισήγησή της ότι η μεταφορά αυτή δε θα επηρεάσει τη λειτουργικότητα και τη συνέχεια του υφιστάμενου ποδηλατόδρομου,
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ