2017-01-26 16:16:35
Φωτογραφία για Νέος Αρχηγός της ΕΦ ο Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης
Νέος Αρχηγός της ΕΦ στην Κύπρο αναλαμβάνει και επίσημα ο μέχρι πρότινος Στρατηγός Διοικητής της 1ης Στρατιάς Ηλίας Λεοντάρης.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ίδιος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στην τελετή παράδοσης - παραλαβής του σχηματισμού έχει προτείνει στον ΥΠΑΜ της Κύπρου τον Στρατηγό Ηλία Λεοντάρη για τη θέση του Αρχηγού. ''Έχετε μόλις ενάμιση μήνα να ξεκουραστείτε Στρατηγέ διότι είστε εσείς που πρότεινα για τη θέση του νέου αρχηγού'' ανέφερε χαρακτηριστικά ο Π. Καμμένος.

Ο Αντιστράτηγος Λεοντάρης που θα αντικαταστήσει τον ερχόμενο Μάρτιο τον Αντιστράτηγο Γεώργιο  Μπασιακούλη, είναι ένας άριστος αξιωματικός, εξαίρετος οικογενειάρχης και πάνω από όλα Άνθρωπος ο οποίος δεν ξεχνά κυρίως όλους όσους τον στήριξαν και τον βοήθησαν. Χαρακτηριστική είναι η φωτό με τον μέχρι πρότινος Επιτελάρχη του και νέο Στρατηγό Διοικητή του Γ'ΣΣ Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο, τον οποίο παρουσίασε στον υπουργό ως τον κύριο συνεργάτη του στο δύσκολο έργο της 1ης Στρατιάς. Έργο δύσκολο που ο Αντιστράτηγος  αφού τράβηξε πολλά έφερε επάξια εις πέρας!
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ