2017-01-27 11:48:13
Φωτογραφία για Πάτρα:Δεν τους χώρισε ούτε ο θάνατος - Έφυγαν με διαφορά δυο ημερών μετά από 60 χρόνια κοινού βίου
Μαζί για 60 χρόνια στη ζωή, μαζι και στο θάνατο. Το ζευγάρι έφυγε από τη ζωή με διαφορά δυο ημερών. Ο θάνατός τους προκάλεσε συγκίνηση στην Πάτρα στην οποία και οι δυο ήταν πολύ γνωστοί.

Την Τρίτη έφυγε από ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Γιώργος Ντουφεξής πρώην πρόεδρος του Σωματείο "Καλός Σαμαρείτης" στην Πάτρα.

Επισκέφθηκε τη συζυγό του που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο και επέστρεψε στο σπίτι του. Έφυγε στον ύπνο του λίγο αργότερα.

Η κόρη του Μαρία τον αποχαιρέτισε με μια ανάρτηση στο διαδίκτυο γράφοντας:

"Σήμερα έφυγε από κοντά μου ένας υπέροχος ΑΝΘΡΩΠΟΣ...έφυγε ο άνθρωπος που μου χάρισε την ζωή,με έκανε να αγαπώ και να σέβομαι τον συνανθρωπο μου..έφυγε ο λατρεμένος μου μπαμπάκας, μην μπορωντας να αντέξει τον επερχόμενο χαμό της μανούλας μου που είναι στην εντατική του Ρίου.....έφυγε για να την περιμένει....έφυγε στον ύπνο του γαλήνιος.....Μπαμπά μου σε ευχαριστώ για όλα.αααααα".

Χθες μόλις,τον ακολούθησε η αγαπημένη του σύζυγος, Άννα Ντουφεξή, το γένος Πατουλίδου, θεία της Ολυμπιονίκη Βούλας Πατουλίδου.

Το δυσάρεστο νέο γνωστοποίησε μέσω νέας της ανάρτησης η κόρη τους.

"Μαζί περίπου 60 χρόνια....μαζί και στον θάνατο....Μόλις έφυγε και μανούλα μου......χέρι χέρι στον παράδεισο....έτσι χαμογελαστοι όπως στην ζωή........οι άγγελοι μας....".
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ