2017-01-29 07:26:17
Φωτογραφία για Δεύτερος σταθμός του Γιάννη Δραγασάκη η… Λότζια
Λίγο μετά τις 10 χθές το πρωί ξεκίνησε τις επαφές του στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο... Ηράκλειο, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

Πρώτος σταθμός για τον κ. Δραγασάκη ήταν η Περιφέρεια Κρήτης όπου είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη. Στη συνάντηση συμμετέχουν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στο επίκεντρο της συζήτησης του κ. Δραγασάκη με τον κ. Αρναουτάκη βρίσκονται τα μεγάλα έργα της Κρήτης που είναι σε εξέλιξη όπως ο ΒΟΑΚ αλλά και το αεροδρόμιο Καστελίου.

Δεύτερος σταθμός η…. Λότζια

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ο Γιάννης Δραγασάκης, μαζί με τους βουλευτές κ.κ. Βαρδάκη και Ηγουμενίδη, επισκέφτηκαν την Λότζια όπου είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό.

Το θέμα που κυριάρχησε στην συζήτησή τους ήταν η σχέση του δήμου με τον ΟΛΗ και συγκεκριμένα οι προσπάθειες που γίνονται για να αναλάβει ο δήμος Ηρακλείου την παραλιακή ζώνη της πόλης.


Αμέσως μετά ξεκίνησε σύσκεψη με όλους τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηρακλείου, παρουσία βουλευτών Ηρακλείου και περιφερειάρχη Κρήτης.

Στο επίκεντρο βρίσκονται τα έργα που είναι σε εξέλιξη στους δήμους του νομού Ηρακλείου αλλά και τα έργα τα οποία βρίσκονται ακόμα στα… χαρτιά.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο Γιάννης Δραγασάκης βρίσκεται στο νησί με αφορμή τα δύο χρόνια της Κυβέρνησης της Αριστεράς.

Ομιλία στο Αρκαλοχώρι

Το απόγευμα θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Μίνωα Πεδιάδας Κρήτης κ. Ζαχαρία Καλογεράκη ενώ στη συνέχεια θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στην αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου με θέμα Δύο χρόνια κυβέρνηση της Αριστεράς».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ