2017-01-30 15:03:07
Φωτογραφία για Η νέα BMW Z5 δοκιμάζεται με το πλάι στα χιόνια [video]
Χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί το πότε θα παρουσιαστούν επίσημα τα μοντέλα που εξελίσσουν σε συνεργασία η BMW και η Toyota, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Αν και ακούγεται αισιόδοξο, η BMW ενδέχεται να παρουσιάσει τη Z5 ακόμα και το Σεπτέμβριο στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης ενώ η σύγχρονη Supra της Toyota λέγεται ότι θα παρουσιάσει προς το τέλος του 2017 ή στις αρχές του 2018.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για την ώρα η BMW δοκιμάζει το δικό της αυτοκίνητο σε πολικές συνθήκες και μάλιστα εδώ και καιρό. Η τελευταία απόδειξη των δοκιμών είναι το video που ακολουθεί, στο οποίο η Z5 πλαγιολισθαίνει κατ’ επανάληψη στο χιόνι.

Εκτός από τις γραμμές του αμαξώματος που φαίνονται αρκετά καθαρά παρά το καμουφλάζ, σαφείς είναι και μερικές νότες του 6κύλινδρου σε σειρά μοτέρ. Το τελευταίο θα είναι κι ένα από τα πρωταγωνιστικά στοιχεία που θα κάνουν τα δύο «αδελφά» μοντέλα καίρια διαφορετικά μεταξύ τους.

Να θυμίσουμε ότι πρακτικά το κοινό τους σημείο θα είναι το πάτωμα και από εκεί και πέρα η κάθε εταιρεία θα τραβήξει το δικό της δρόμο, σύμφωνα με διαφορετικές ανάγκες και προτεραιότητες.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ