2017-01-30 23:17:12
Φωτογραφία για Η Άννα Διαμαντοπούλου για την Ώρα των αποφάσεων
«Οι υπάρχοντες κομματικοί σχηματισμοί, παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν έχουν καταφέρει να συγκροτήσουν τον ενιαίο φορέα που θα καταλάβει την κυρίαρχη θέση του προοδευτικού πόλου του πολιτικού συστήματος», είναι η εκτίμηση της Αννας Διαμαντοπούλου.

Η πρώην υπουργός, μιλώντας στην «Π», κάνει λόγο για το «νέο από την αρχή» που κομίζει η νέα κίνηση «Ωρα των αποφάσεων», με πρωτεργάτες την ίδια και τους Γιάννη Ραγκούση και Γιώργο Φλωρίδη.

Οπως επισημαίνει, οι πολιτικές λύσεις που έχει ανάγκη η χώρα δεν μπορεί να ανασυρθούν από τα ιδεολογικά ντουλάπια του προηγούμενου αιώνα, ούτε από την επανάληψη παλαιών ρητορικών συνθημάτων και κενών λέξεων. Γι' αυτό και η κίνησή τους δηλώνει πού θα αξιοποιήσει πρόσωπα και προτάσεις ανοιχτά και ισότιμα, χωρίς το αποτρεπτικό φίλτρο -όπως η ίδια το χαρακτηρίζει- των παραδοσιακών κομματικών δομών και μηχανισμών. Με τους οποίους, έμμεσα αλλά σαφώς, ταυτίζει τα πρόσωπα που πρωτοστατούν στο εγχείρημα της επίσημης, σήμερα, κεντροαριστερής παράταξης, τη Φώφη Γεννηματά και τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η «Ωρα των αποφάσεων», έχοντας το θετικό πρόσημο από την παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο, φτάνει στην Πάτρα την ερχόμενη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στις 11 το πρωί στον «Αστέρα».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ