2017-01-31 12:02:26
Φωτογραφία για Επίσκεψη Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη στην ΑΔΙΣΠΟ
Την Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ), επισκέφθηκε χθες Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης. 

Απευθυνόμενος στους σπουδαστές της 14ης εκπαιδευτικής σειράς, αναφέρθηκε στο ευρύτερο περιβάλλον ασφαλείας, καθώς και στις προκλήσεις που αυτό θέτει, εστιάζοντας στο ρόλο και στην παρούσα κατάσταση των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ).

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έκανε ειδική μνεία στην κοινωνική διάσταση του έργου των ΕΔ αλλά και στην εξωστρέφεια που αυτές αναπτύσσουν διεθνώς, τόσο με την συμμετοχή σε επιχειρήσεις / αποστολές διεθνών οργανισμών όσο και με την υλοποίηση ενεργής στρατιωτικής διπλωματίας.

Παράλληλα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, επισήμανε την απαίτηση αναδιοργάνωσης των ΕΔ και τις ενέργειες που έχουν αναληφθεί σε αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί περαιτέρω η αποτελεσματικότητα τους.

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε, στα μέτρα μέριμνας που υλοποιούνται ή προγραμματίζονται να υλοποιηθούν για το προσωπικό των ΕΔ, και στην ολιστική προσέγγιση που υιοθετείται για την επανεξέταση του συνολικού πλαισίου εκπαίδευσης του προσωπικού.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ