2017-02-06 11:59:41
Φωτογραφία για Αυτό είναι το ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ομοφοβικο παραλήρημα του Σεραφείμ σε τηλεοπτική εκπομπή
«Η ομοφυλοφιλία είναι μια τραγωδία! Μια σεξουαλική τραγωδία! Είναι ψυχοπαθολογική εκτροπή» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σε βάρος του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ υπέβαλε μήνυση το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, αλλά και ο εκπρόσωπος του Athens Pride.

Η μήνυση αφορά δηλώσεις του ιδίου την Παρασκευή σε εμφάνιση του σε τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι Epsilon.

Με βάση τη μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον του, ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, κατηγορείται για παράβαση του Νόμου 927-79, περί κολασμού πράξεων ή ενεργειών που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι «το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της ΓΑΔΑ προχώρησε σε εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας», ωστόσο «η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. αγνόησε την παραγγελία για αναζήτηση στα όρια του αυτοφώρου».

To ΕΠΣΕ ζητά την εφαρμογή του άρθρου 213 Π.Κ. του προβλεπόμενου νόμου.

«Η ομοφυλοφιλία είναι μια τραγωδία! Μια σεξουαλική τραγωδία! Είναι ψυχοπαθολογική εκτροπή», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Σεραφείμ την Παρασκευή.

Όταν συνέκρινε τους ομοφυλόφιλους με τους παιδεραστές και τους κτηνοβάτες, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε: «Τι λέτε τώρα; Πώς μπορείτε να λέτε κάτι τέτοιο; Μα συγκρίνετε την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία και την κτηνοβασία;».
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ