2017-02-06 21:27:32
Φωτογραφία για Φωτό από τη συνεστίαση της ΕΑΑΣ Λήμνου
Την πρώτη χοροεσπερίδα της διοργάνωσε η Ε.Α.Α.Σ. ( Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού) Λήμνου, το Σαββάτο 4 Φεβ 2017, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Μύρινας, ενώ παράλληλα έλαβε χώρα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος  Πατέρας Ιωάννης Πρόνιος (μέλος του Παραρτήματος)

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν & τίμησαν με την παρουσία του, ο Διοικητής της 88 ΣΔΙ «ΛΗΜΝΟΣ» Ταξχος Γεώργιος Μπουζάκης και ο Αντγος ε.α. Βιτεντζάκης Αντώνιος.

Μετά την κοπή ο πρόεδρος του Παραρτήματος κ. Κωνσταντίνος Τζουράς σε σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους.

Ακολούθησε η βράβευση  της μαθήτριας Μανδαράκα Ανδριανής - Ειρήνης του Νικολάου, που αρίστευσε κατά το προηγούμενο σχολικό έτος.

Η τυχερή της βραδιάς που πέτυχε το φλουρί, ήταν η κα. Διακογιάννη,  το οποίο αντιστοιχούσε σε μια εικόνα του Αγίου Σώζοντα,  προστάτη της νήσου Λήμνου.

Ακολούθησε μουσικοχορευτικό δείπνο με τη συνοδεία της ΣΜΣ/88 ΣΔΙ. Το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος ευχαριστεί την 88 ΣΔΙ για την αμέριστη συμπαράσταση.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ