2017-03-02 10:14:13
Φωτογραφία για Ανακαινίζονται τα καταστήματα Σκλαβενίτη για να ανοίξουν άμεσα-Το προφίλ των Λευκαδιτών που εγκαθίστανται πια και στην Πάτρα
Με…καταιγιστικό ρυθμό ξεκίνησαν από νωρίς χθες οι εργασίες ανακαίνισης των καταστημάτων της πρώην Μαρινόπουλος στην Πάτρα όπως και στο Carrefour προκειμένου τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει η λειτουργία του υπο την εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη.

Ήδη στα καταστήματα έχει αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση με την οποία ενημερώνονται οι καταναλωτές για το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Ζητά την κατανόηση για την αναστάτωση που ενδεχομένως προκληθεί από τις απαραίτητες εργασίες και ενημέρωνει ότι η ομαλή λειτουργία των καταστήματων θα αρχίσει πολύ σύντομα.

Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Αγαπητοί μας πελάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017, αναλάβαμε την ευθύνη της λειτουργίας του καταστήματος.

Βασική μας αρχή είναι ο «Σεβασμός στον Πελάτη» και για αυτό προσπαθούμε καθημερινά να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και να διαθέτουμε προϊόντα σε άριστη ποιότητα, σε μεγάλη ποικιλία και με τιμές «τόσο φθηνά όσο πουθενά.»


Ως εκ τούτων και με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτησή σας, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επαναφέρουμε το συντομότερο δυνατόν το κατάστημα σε ομαλή λειτουργία, με επάρκεια προϊόντων, αλλά και να δημιουργήσουμε ένα ακόμη πιο ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Ζητάμε την κατανόησή σας, καθώς στο πλαίσιο των προσπαθειών μας είναι πιθανόν να δημιουργηθεί μια μικρή αναστάτωση λόγω των απαραίτητων εργασιών.

Οι εργαζόμενοι του καταστήματος είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε υπόδειξη ή σύστασή σας, καθώς η Γνώμη σας είναι πολύτιμη για εμάς.

Σας ευχαριστούμε θερμά

Ομιλος Σκλαβενίτη

Η επαναλειτουργία των καταστήματων θα γίνει σταδιακά με την εταιρεία να ρίχνει το μεγάλο βάρος στα καταστήματα της περιφέρειας, όπου μέχρι σήμερα ο Ομιλος Σκλαβενίτη δεν έχει παρουσία, όπως αυτά της Πάτρας.

Προχθές τα καταστήματα παρέμειναν κλειστά προκειμένου να γίνει η μετατροπή των ταμειακών μηχανών υπό το νέο- πλέον ιδιοκτησιακό καθεστώς- και από χθες άρχισε μια νέα περίοδος για την αγορά του λιανεμπορίου και τον Ομιλο Σκλαβενίτη, ο οποίος θα διαθέτει πλέον το μεγαλύτερο δίκτυο σούπερ μάρκετ με πεντακόσια εξήντα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ