2017-07-01 19:30:47
Φωτογραφία για Οι Κούρδοι νομίζουν ότι πολεμούν για την ανεξαρτησία τους ενώ στην πραγματικότητα πολεμούν για να σκλαβωθούν σε νέα αφεντικά
Οι Κούρδοι νομίζουν ότι πολεμούν για την ανεξαρτησία τους ενώ στην πραγματικότητα πολεμούν για να σκλαβωθούν σε νέα αφεντικά.

Οι Κούρδοι που ζουν επάνω στα πετρέλαια που θέλουν οι Rothschild … μάχονται εναντίον του ISIS με τη βοήθεια της Δύσης. Μόνο που και το ISIS δημιουργήθηκε, εξοπλίστηκε κι εκπαιδεύτηκε επίσης από τη Δύση.

Οι Κούρδοι νομίζουν ότι πολεμούν για την ανεξαρτησία τους με λίγα λόγια … ενώ στην πραγματικότητα πολεμούν για να σκλαβωθούν σε νέα αφεντικά και μάλιστα με υποθηκευμένο το μέλλον των επόμενων 100 γενεών.

Εννοείται ότι ως «ελεύθερο» κράτος θα χρωστάει πολλά δισεκατομμύρια στους «απελευθερωτές» , αυτοί θα επιβάλλουν κυβερνήσεις-μαριονέτες που θα αναγνωρίζουν εξολοκλήρου τα δάνεια της «επανάστασης» και μοιραία όλα τα έσοδα από τα πετρέλαια του «ελεύθερου» Κουρδιστάν … θα καταλήγουν στις τσέπες των τοκογλύφων για αιώνες.

Αυτό συνέβη και στους Έλληνες κατά το 1821. Κάποιοι έπαιρναν δάνεια στο όνομά τους …πριν την δημιουργία του Ελληνικού Κράτους … και έκτοτε κυβέρνησαν προδότες που δεν αμφισβήτησαν ποτέ αυτά τα δάνεια …και τα οποία πληρώνουμε ως σήμερα.


Όπως και στη Γαλλική «Επανάσταση» που ξεκίνησε χωρίς καμία ουσιαστική αφορμή αλλά με τη διάδοση φημών … κατά την Ελληνική Επανάσταση επίσης κάποιοι διαδίδουν περίεργες φήμες ενώ κι από τις δυο πλευρές της Ελληνοτουρκικής διαμάχης τα νήματα κινούν ΜΗ Τούρκοι και ΜΗ Έλληνες … (κάντε μεγέθυνση την παραπάνω εικόνα για να δείτε τους υπεύθυνους της τραγικής κατάληξης των επαναστάσεων κατά τον αρθρογράφο...)

Ως «ελεύθερη» Ελλάδα αισίως φτάσαμε να πεθαίνουμε από την πείνα για να πληρώνουμε στην ώρα τους οι τόκοι από τα οικονομικά εγκλήματα που διέπραξαν οι τραπεζίτες σε συνεργασία με τους αγαπημένους μας ηγέτες.
πηγή 
koukfamily
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οκτώ light σνακ για την παραλία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οκτώ light σνακ για την παραλία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ