2017-10-18 13:15:19
Φωτογραφία για Άτακτη υποχώρηση από την μητέρα του Παντελή Παντελίδη για το τροχαίο! Η κίνηση της που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!
Η υπόθεση για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη μπήκε και επίσημα στο συρτάρι, αφού ο εισαγγελέας αποφάσισε ότι οδηγός ήταν ο τραγουδιστής.

Από εκεί και στο εξής, τα δύο κορίτσια που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ θα κάνουν όλες τις ενέργειες εναντίον της οικογένειας ώστε να διεκδικήσουν την ανάλογη αποζημίωση. Διαβάστε παρακάτω Όταν ανακοινώθηκε η απόφαση του εισαγγελέα ότι οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης, η μητέρα του είχε κάνει μία ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook που έλεγε:  «Οδηγός ο Παντελίδης; Για γέλια είστε.» !

H μητέρα του καλλιτέχνη μετά από λίγες μέρες διέγραψε την συγκεκριμένη ανάρτηση από το προφίλ της στο Facebook, καθάρισε ότι σχόλιο είχε και ταυτόχρονα… Έσβησε όλους τους φίλους που είχε στην σελίδα της.

Η μητέρα του καλλιτέχνη μετά το τροχαίο είχε φτάσει το όριο ατόμων που είχε ως «φίλους» στην σελίδα της, αγγίζοντας τα 5.000 άτομα. Πλέον τους έσβησε όλους και άφησε μόνο 500 άτομα.

Προφανώς ο δικηγόρος της, Σπυράγγελος Λυκούδης την συμβούλευσε να σταματήσει την διαδικτυακή έκθεση αφού η υπόθεση γυρνά κατά της, μετά την απόφαση του εισαγγελέα ότι οδηγούσε ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης! Αυτή είναι κίνηση οπισθοχώρησης; Για να δούμε…
grxpress
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ