2017-10-28 22:00:31
Φωτογραφία για Τί γίνεται όταν κλειδώνεις τρία ζευγάρια σε ένα δωμάτιο για 24 ώρες
Τί γίνεται όταν κλειδώνεις τρία διαφορετικά ζευγάρια σε ένα δωμάτιο Motel για 24 ώρες και πετάς το κλειδί; Όχι δεν πρόκειται για σενάριο ερωτικής ταινίας αλλά για την οπτικοποίηση του νέου κομματιού του Bonobo το οποίο πηγαίνει σε άλλο επίπεδο το κόνσεπτ πίσω από τα κοινά videoclip.

Χωρίς κινητό και χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο, έχει τρομερό ενδιαφέρον να παρατηρήσεις τις κινήσεις των ζευγαριών και την εξέλιξη των συναισθημάτων τους ανάμεσα σε τέσσερις τοίχους.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Spencer Creigh, που κλείδωσε τα τρία ζεύγη εραστών στο ίδιο δωμάτιο (αλλά σε διαφορετικές χρονικές στιγμές) για 24 ώρες χωρίς τηλέφωνο, χωρίς τηλεόραση, χωρίς όλους αυτούς τους μικρούς περισπασμούς.

“Υπάρχει ένας διχασμός που θα βιώσετε βλέποντας το βίντεο όπου ταυτόχρονα θα παρασύρεστε βλέποντας αυτές τις πολύ αυθεντικές στιγμές αληθινής αίσθησης και έπειτα θα σας προκληθεί αυτό το αμήχανο συναίσθημα ότι εισβάλλετε στην ιδιωτικότητά τους”.

Το ίδιο το τραγούδι είναι το τέλειο soundtrack σε αυτό το παράδοξο συναίσθημα. Δεν έχετε 24 ώρες αλλά έχετε 3 λεπτά να το ζήσετε:

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ