2017-10-28 21:51:02
Φωτογραφία για Joseph Shenton ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς της κοινότητας χωρίς jailbreak.
Ο Joseph Shenton , ο οποίος είναι πολύ νέος iOS και web developer από την Αυστραλία,θεωρείται ευρέως ότι είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς της κοινότητας χωρίς jailbreak.

Έχει πολλές συμβολές κάτω από τη ζώνη του, όπως το AntiRevoke, app signing app, AppCentral και πολλά άλλα. Όλα αυτά τα εργαλεία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να περιστρέφονται και να στοχεύουν στην κοινότητα χωρίς jailbreak.Ξεκίνησε την ανάπτυξη ιστοσελίδων όταν ήταν 7 ετων.Μετά από αυτό, πέρασε 9 χρόνια μαθαίνοντας την ανάπτυξη ιστοσελίδων και όταν ήταν 12, άρχισε να μαθαίνει τους Στόχους-Γ και το Swift. Πέρασε 4 χρόνια μαθαίνοντας αυτές τις γλώσσες για να μπορει να φτιάξει εφαρμογές iOS.Αυτό του επέτρεψε να δημιουργήσει τα εκπληκτικά έργα που βλέπετε να σπρώχνει τόσο συχνά!(στο blog θα αναφερθούμε σε κάποι άλλο ποστ για τα έργα του)

 Clarity και Ignition

Clarity είναι μια υπηρεσία SEO και SMM που είναι θυγατρική της ignition. Η Clarity παρέχει τους ακόλουθους, τα μερίδια, τις αναμεταδόσεις, τα αρέσει, τα σχόλια και πολλά άλλα στον λογαριασμό σας, τις αναρτήσεις κλπ.


Ignition είναι ένα AppStore τρίτου μέρους που υπογράφει εφαρμογές χρησιμοποιώντας το δικό του πιστοποιητικό και δεν λαμβάνει από άλλες υπηρεσίες. Η βιβλιοθήκη ignition θα επεκταθεί πολύ σύντομα!

Afterdark και JackerLTD

Afterdark είναι η πραγματική έκδοση VPN του AntiRevoke , η οποία λειτουργεί πραγματικά.Δεν παρακολουθεί, δεν λαμβάνει τα δεδομένα η τίποτα. Αυτό είναι 100% ασφαλές. Θα κυκλοφορήσει σύντομα όταν κυκλοφορήσει το AppCentral V1.0.1.

JackerLTD είναι ένας διαδικτυακός hacker λογαριασμού Twitter που σας επιτρέπει να εισέλθετε ουσιαστικά σε οποιονδήποτε λογαριασμό θέλετε.

Ο Joseph Shenton ρωτήθηκε αν θα "έβαζε" τα χέρια του για να αναπτύξει κάτι για χρήστες jailbroken και η απάντηση του ήταν:

"Εάν κυκλοφορήσει ένα jailbreak για την τρέχουσα έκδοση iOS θα πάρω ένα hold μιας jailbroken συσκευής τότε ναι, φυσικά, θα αναπτύξω κάτι για jailbroken χρήστες αλλά μέχρι εκείνη την ημέρα, φοβάμαι ότι δεν θα το κάνω.Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί πραγματικά, αλλά τώρα είμαι επικεντρωμένος στο AppCentral, JackerLTD, Afterdark, Clarity και Ignition."
argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ