2017-11-06 15:34:20
Φωτογραφία για Ποια θα είναι η συνέχεια του House Of Cards;
Μετά την απόλυση του Kevin Spacey από το Netflix, αλλά και το «πάγωμα» της 6ης σεζόν του House Of Cards, αυτό που αναρωτιόμαστε όλοι είναι ποιος και εάν θα αντικαταστήσει τον ηθοποιό στη σειρά.

Μετά τις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον του Kevin Spacey, το Netflix είχε αρχικά ανακοινώσει το προσωρινό πάγωμα των γυρισμάτων της νέας σειράς, ενώ στη συνέχεια προχώρησε στην οριστική απόλυση του ηθοποιού.

Επειδή όμως το House Of Cards είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές που προβάλλονται αυτή τη στιγμή, οι θαυμαστές αναρωτιούνται πιο θα είναι το τέλος του τηλεοπτικού Frank Underwood.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, το σενάριο που συζητείται αυτήν τη στιγμή είναι να «σκοτωθεί» ο Frank Underwood και η τελευταία σεζόν της σειράς να επικεντρωθεί στη σύζυγό του, Claire Underwood που υποδύεται η Robin Wright.

Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο της αντικατάστασης του ηθοποιού, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σειρά και να συνεχίσουν να εργάζονται τα 300 άτομα cast και προσωπικού.

Παράλληλα, εξετάζονται λεπτομερώς τα συμβόλαια, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν η σειρά όντως μπορεί χωρίς νομικά προβλήματα να συνεχίσει τα γυρίσματα χωρίς τον Spacey.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ