2017-11-06 20:02:19
Φωτογραφία για Νέο διοικητικό συμβούλιο για το Σύλλογο Κατούνας Αρχαία Μεδεώνα - Ομόφωνα επανεξελέγη πρόεδρος η Αφροδίτη Μπουμπούλη
             Ενωτικό χαρακτήρα είχε η εκλογοαπολογιστική Γενική συνέλευση που πραγματοποίησε ο δραστήριος και δυναμικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαία Μεδεώνα, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Κατούνας, συμμετέχοντας αρκετός κόσμος.

          Μετά από τις αρχαιρεσίες οι νεοεκλεγέντες Σύμβουλοι προχώρησαν σήμερα Δευτέρα 6.11.2017 στην συγκρότηση σε σώμα με την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

     Το νέο συμβούλιο επιβράβευσε το πολιτιστικό έργο του συλλόγου και της Αφροδίτης Μπουμπούλη, εγκρίνοντάς την ομόφωνα μία ακόμη θητεία σαν πρόεδρος.

        Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Κατούνας "Αρχαία Μεδεώνα" έχει ως εξής:

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

Πρόεδρος: Μπουμπούλη Αφροδίτη

Αντιπρόεδρος: Σακκάς Βαγγέλης

Γενική Γραμματέας: Παπαβασιλείου Σταυρούλα

Ταμίας: Ζωγάκη Αργυρώ


Μέλη: 

Χαντάκια Ράνια 

Σαλαγιάννης Αθανάσιος 

Τριάντη Παρασκευή.....    Η Πρόεδρος, Αφροδίτη Μπουμπούλη λίγο μετά την επανεκλογή της δήλωσε:

   "Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Συλλόγου και το νέο διοικητικό συμβούλιο για την τιμή και την επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης τους στα καθήκοντά μου ως Προέδρου του Συλλόγου Κατούνας "Αρχαία Μεδεώνα" και να τονίσω ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, να προσπαθούμε για την επίτευξη των στόχων μας, ως προς την προαγωγή του Πολιτισμού στην Κατούνα μας, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε".

ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS: Καλή επιτυχία και θετικά αποτελέσματα για τον τόπο μας, ευχόμαστε σε όλους.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ:
 
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ