2017-11-07 18:48:19
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ
Συνελήφθη ο άνδρας που φέρεται ότι έχει δολοφονήσει την 32χρονη εφοριακό, Δώρα Ζέμπερη, στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, καταφέρνοντάς της 14 μαχαιριές. Πρόκειται για Έλληνα, 58 ετών ο οποίος είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις Αρχές, για υποθέσεις σχετιζόμενες με ναρκωτικά. Ο άνδρας, που δεν περιγράφεται από τις Αρχές ως τοξικομανής σε προχωρημένο στάδιο, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ομολογήσει τη δολοφονία, χωρίς όμως να έχει εισέλθει σε λεπτομέρειες. 

Ο καθ'ομολογίαν δράστης έφυγε από το Β' Νεκροταφείο Αθηνών με μηχανάκι και αμέσως μετά τη δολοφονία μετέβη στην Ομόνοια και συγκεκριμένα στην οδό Μενάνδρου, για να πουλήσει το κινητό της κοπέλας, αμέσως μετά τη δολοφονία της. Εκεί οι κάμερες ασφαλείας  του καταστήματος τον κατέγραψαν και στη συνέχεια ταυτοποιήθηκε το πρόσωπό του και οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και έχει ήδη οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ.

Το κίνητρό του φαίνεται πως ήταν η ληστεία, καθώς ήθελε να αρπάξει την τσάντα του θύματός του, η οποία θεωρούσε ότι περιείχε πολύτιμα αντικείμενα, όταν εκείνη αντιστάθηκε όμως, ακολούθησε το μοιραίο.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ