2023-05-02 09:00:37
Φωτογραφία για Συμπόρευση Θεοδώρας (Δώρας) Καντούνη - Μυλωνά  με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο
Ευχαριστώ την Θεοδώρα (Δώρα) Καντούνη - Μυλωνά και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει. Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

"Δραστηριοποιούμαι στον αγροτικό τομέα και ιδιαίτερα στην κτηνοτροφία, ένα πολύ δύσκολο αλλά πολύ σημαντικό κομμάτι του πρωτογενούς τομέα. Η χώρα μας είναι ελλειμματική σε ανάγκες κρέατος αιγοπροβάτων και αναγκάζεται να εισάγει το 50-60% από ξένες χώρες. Επομένως είναι ανάγκη να ενισχυθεί η κτηνοτροφία στο Δήμο μας με κάθε τρόπο, γιατί διαφορετικά δεν θα μείνει κανένα ζώο στην περιοχή μας.

Χρειάζονται όμως άνθρωποι ικανοί, που να έχουν γνώση αυτών των θεμάτων και να μπορούν να διεκδικήσουν όσα χρειάζεται ο τόπος μας.

Ο Θανάσης Λύρος είναι γνωστός και ως Γεωπόνος και ως επιτυχημένος Δικηγόρος και γνωρίζω πολύ καλά πως είναι ένας δυναμικός άνθρωπος, με προσφορά στον τόπο.


Είμαι σίγουρη πως από τη θέση του Δημάρχου μπορεί να βοηθήσει το Δήμο και ιδιαίτερα τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας, που υποφέρουν από τη συνεχή υποβάθμιση της αγροτικής παραγωγής, από οικονομική εξαθλίωση, με αποτέλεσμα τα παιδιά μας να μην μπορούν να ζήσουν πλέον εδώ και να εγκαταλείπουν τα χωριά μας.

Ο Θανάσης Λύρος είναι άνθρωπος με ικανότητες και μπορεί να βοηθήσει να αναπτυχθεί η κτηνοτροφική μας παραγωγή.

Με όλες μου τις δυνάμεις θα βοηθήσω κι εγώ για να πάει ο Δήμος μας μπροστά."

Θεοδώρα (Δώρα) Καντούνη - Μυλωνά

Επαγγελματίας αγρότισσα
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ