2017-11-20 06:14:17
Φωτογραφία για ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-1
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, προηγήθηκε με τον Σολτάνι από το α΄ημίχρονο αλλά ο Μοράρ είχε άλλη άποψη και με ένα τρομερό γκολ, χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στον Παναιτωλικό (1-1).

Ενα δεκάλεπτο... ξέσπασμα του Παναιτωλικού στο β΄ημίχρονο και ένα τρομερό γκολ από τον Μοράρ ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους προκειμένου να βάλουν φρένο στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μετέτρεψε το παιχνίδι σε παράσταση για έναν ρόλο. Οι γηπεδούχοι επαναπαύτηκαν στο... φτωχό σκορ του 1-0 με τον Σολτάνι και το “πλήρωσαν” στο δεύτερο μέρος.

Το φιλμ του αγώνα

Οι Ηπειρώτες πήραν με το... καλημέρα τα ηνία του αγώνα, εκμεταλλευόμενοι τη δυσκολία του Παναιτωλικού στο κράτημα της μπάλας, και προσπάθησαν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων μέσα από στημένες φάσεις και από παιχνίδι από τα πλάγια, όπως ακριβώς ζητούσε ο Γιάννης Πετράκης.

«Χτύπησε» εκεί που στόχευε

ADVERTISING

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα σημειώθηκε στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης, με την σέντρα-σουτ του Ναδάλες από πλάγια θέση, να περνάει άουτ. Ο... μονόλογος των Ηπειρωτών συνεχίστηκε, και στο 22΄ο Σολτάνι πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΠΑΣ και έγινε ο 7ος διαφορετικός σκόρερ για την ομάδα του.

Ο ΠΑΣ έπαιζε από τα άκρα και εκεί ακριβώς «χτύπησε», με τον Γιάκο να σεντράρει από τα δεξιά για τον Σολτάνι, ο οποίος κατέβασε τη μπάλα και την έστειλε πρώτα στο δεξί δοκάρι του Τσενάμο και μετά στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων.

Κόντε... πανταχού παρών

Ο Κόντε έμοιαζε ένας μόνιμος «πονοκέφαλος» για την άμυνα των φιλοξενούμενων, με τον Μάκη Χάβο εμφανώς δυσαρεστημένο να ανακατεύει διαρκώς την τράπουλα, προχωρώντας σε εσωτερικές αλλαγές δεδομένου πως η ομάδα του δεν είχε δημιουργήσει υποψία φάσης στα καρέ του Βελλίδη με την συμπλήρωση του ημιώρου.

Στο 36΄ο Ισπανός άσος του ΠΑΣ βγήκε απέναντι στον Τσενάμο, ωστόσο, ο πορτιέρε του Παναιτωλικού μπλόκαρε το πλασέ του, φωνάζοντας παρών. Με το δείκτη του σκορ στο 1-0, οι δυο ομάδες αναχώρησαν στα αποδυτήρια.

Ο Παναιτωλικός... ξύπνησε

Όντας με την πλάτη στον τοίχο, ο Παναιτωλικός βγήκε με διάθεση να απειλήσει και μόλις 50 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του β΄μέρους, τα «καναρίνια» σημείωσαν την πρώτη κλασσική τους ευκαιρία. Ο Ρότσα έκανε την διαγώνια κίνηση, βρήκε χώρο και επιχείρησε το σουτ, αναγκάζοντας τον Βελλίδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μαρινάκη να σουτάρει από απόσταση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Δοκάρι ο ΠΑΣ, γκολάρα ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός έδειχνε σημάδια ζωής αλλά οι γηπεδούχοι φάνηκε να απορροφούν -προσωρινά- την πίεση των φιλοξενούμενων, απαντώντας με τον Κόντε, ο οποίος είδε τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Τσενάμο. Ο Ναδάλες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ισπανός, εκμεταλλευόμενος τις κόντρες, σούταρε με το αριστερό αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι.

Κίνηση – ματ αποδείχθηκε η αλλαγή του Μάκη Χάβου, αποσύροντας τον Ρόσα από το γήπεδο και ρίχνοντας μέσα τον Μοράρ, ο οποίος τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του, σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ και έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Εκτός περιοχής και από εξαιρετικά δύσκολη γωνία, ο Ρουμάνος έκανε τη... λόμπα, «κρέμασε» τον Βελλίδη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Κι άλλο δοκάρι για τον ΠΑΣ

Στο 76΄ οι Ηπειρώτες τα έβαλαν με την τύχη τους καθώς βρήκαν και πάλι το δοκάρι μπροστά τους, όταν ο Σολτάνι εκτέλεσε το κόρνερ και η μπάλα μετά από κόντρες κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Τσενάμο. Με τις δυο ομάδες να αναλώνονται σε νεύρα και... κοκορομαχίες παρά στο να ψάχνουν ένα δεύτερο γκολ, ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, βάζοντας αμφότερες από ένα βαθμό στο σακούλι τους.

Συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννενα: Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Σκόνδρας (Κοζορώνης 77΄), Μπουκουβάλας, Μανθάτης, Σολτάνι

Παναιτωλικός: Τσενάμο, Χαντάκιας (Ροντρίγκες 74΄), Μιχάι, Μύγας, Μαρινάκης (Μαρκόφσκι 59΄), Μπεχαράνο, Πάουλο, Ρότσα, Ντίας, Ρόσα (Μοράρ 64΄), Μάζουρεκ

Το ταμείο του αγώνα:

Ο ΠΑΣ Γιάννενα μετουσίωσε την υπεροχή του στο α΄ημίχρονο σε γκολ και μετέτρεψε την παράσταση για ένα ρόλο. Στο β΄ημίχρονο όμως, οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους και το... πλήρωσαν με τον Μοράρ να φέρνει με απίθανο γκολ το ματς στα ίσα. Χαμένοι λόγω εμφάνισης οι Ηπειρώτες που αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας.

Αυτός που έκρινε το παιχνίδι:

Λόγω του εκπληκτικού τέρματος που πέτυχε αλλά και επειδή... λύτρωσε την ομάδα του από την ήττα, ο τίτλος ανήκει στον Μοράρ. Παιχνίδι ουσίας όμως και από τον Κόντε, που ήταν σχεδόν σε όλες τις φάσεις μέσα ενώ είχε και δοκάρι.

Έλεγχος διαιτησίας:

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η διαιτησία του Αριστείδη Βάτσιου με βοηθούς τους Αντώνιο Πυλαρινό και Ανδρέα Μεϊντάνα, με την εξέλιξη του αγώνα να βοηθάει το έργο της... σφυρίχτρας καθώς δεν υπήρχαν αμφισβητούμενες φάσεις.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ