2022-12-23 15:24:46
Φωτογραφία για Ένωση Αγρινίου και Παναιτωλικός: πάντα μαζί!



       Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός, τα στελέχη της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο και το ποδοσφαιρικό τμήμα, επισκέφθηκαν σήμερα τα κεντρικά γραφεία του Α. Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι τόσο απ’ την υποδομή όσο κυρίως από τις δράσεις που αναπτύσσει ο Συνεταιρισμός, καθώς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά απ’ τον πρόεδρο κ. Θωμά Κουτσουπιά, που τους υποδέχθηκε, μαζί με τον γενικό διευθυντή κ. Νίκο Καζαντζή, μέλη του Συμβουλίου και διοικητικά στελέχη.

Η επίσκεψη είχε σαφώς εορταστικό χαρακτήρα, προσαρμοσμένο στο χριστουγεννιάτικο κλίμα των ημερών. Εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν οικοδομήσει οι δυο φορείς, η οποία συνεργασία, όπως με έμφαση επισημάνθηκε, έχει βαθιές ρίζες. Πρόκειται, άλλωστε για δυο φορείς που έχουν θετικά αφήσει το αποτύπωμά τους στην πόλη και ευρύτερα στην Αιτωλοακαρνανία, υπόσχονται, δε, να συνεχίσουν να συμβάλλουν στην πορεία ανάπτυξης και προβολής του τόπου, με τον κ. Κουτσουπιά να τονίζει ιδιαίτερα το κοινωνικό πρόσημο των δράσεων που αναπτύσσει η Ένωση.


Μεγάλος απών ήταν ο Φώτης Κωστούλας, στην 18χρονη προσφορά του οποίου, όμως, αναφέρθηκε με θερμά λόγιο ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Κουτσουπιάς, εστιάζοντας στο μεγάλο του έργο για την ομάδα και για την πόλη, με τον κ. Μάκη Μπελεβώνη να σχολιάζει, στην αντιφώνησή του, πως η Ένωση ήταν από εκείνους τους φορείς που αναγνώρισαν αυτό το έργο και πως επάξια υπάρχει σήμερα το λογότυπο του συνεταιρισμού στη φανέλα της ομάδας και μέσω των ποδοσφαιριστών σε όλο των κόσμο. Υπενθυμίζουμε ότι η Ένωση Αγρινίου είναι μεγάλος χορηγός της ομάδας μας.

Στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψης, η ΠΑΕ Παναιτωλικός χάρισε τη φανέλα της ομάδας στην Ένωση, με τις δυο πλευρές να συμφωνούν ότι η συμπόρευση αυτή μόνο θετικό αντίκτυπο έχει και για τους δυο φορείς, δίνοντας, παράλληλα την υπόσχεση ότι η κοινή πορεία θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Ο κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος, μάλιστα, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην κοινή πορεία και στην μεγάλη προσπάθεια που όλα αυτά τα χρόνια καταβάλει η Ένωση, απ’ τη δική της πλευρά, και ο Παναιτωλικός, απ’ το δικό του μετερίζι, για την δημιουργία συνθηκών πραγματικής ανάπτυξης στον τόπο.



πηγή: https://www.e-ea.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ