2017-11-27 07:25:11
Φωτογραφία για Αυτά που προσδίδουν στυλ στον σύγχρονο άντρα δια στόματος Tom Ford
Μόδιστρος, σκηνοθέτης, ο πιο καλά διαβασμένος τύπος στον κόσμο, τουλάχιστον όσον αφορά το στυλ και τη μόδα. Ο Tom Ford είχε δηλώσει χωρίς περιστροφές σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό Esquire: «Οι άντρες δεν ντύνονται καλύτερα σήμερα απ’ ό,τι στο παρελθόν». Κι εμείς δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε, τι φταίει και συμβαίνει αυτό; Τι έκαναν τότε καλύτερα τα αρσενικά που σήμερα αγνοούν οι σύγχρονοι άντρες;

Ο Ford είναι εδώ για να σου λύσει όλες τις απορίες και να σου αποκαλύψει όλα αυτά που πρέπει να έχεις, όχι μόνο στη ντουλάπα σου, αλλά και στον χαρακτήρα σου ή στο coffee table του σαλονιού σου για να κλέβεις τις εντυπώσεις με το στυλ σου.

Ένα bespoke μαύρο κοστούμι

Εκτός από κλασικό, αποτελεί κι εκείνο το κομμάτι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε κάθε περίσταση που το black tie είναι το dress code.

Ένα μαύρο τζην

Το «κακό παιδί» της αντρικής μόδας ταιριάζει με όλα και ενδείκνυται τόσο για casual -συνδυασμένο με t-shirt και sneakers-, όσο και για πιο επίσημες εμφανίσεις -συνδυασμένο με σακάκι, πουκάμισο και loafers.


Ένα κομψό blazer

Επιτομή της κομψότητας και του smart casual look. Το blazer μπορείς να το φορέσεις από γάμο ή βάπτιση μέχρι στη δουλειά ή στην κυριακάτικη βόλτα σου, παντρεύοντάς το με ένα chino ή τζην παντελόνι και λευκά sneakers.

Ένα λευκό πουκάμισο

Όποιο και αν είναι το στυλ σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι το πασπαρτού άσπρο πουκάμισο μπορεί να συμβάλλει στην κομψότητά σου ανά πάσα εμφάνιση, ενώ σου προσφέρει ευελιξία κινήσεων και επιλογών, καθώς δεν υπάρχει χρώμα και σχέδιο γραβάτας που να μην του ταιριάζει.

Ένα ζευγάρι Oxfords

Το ιδανικό τελείωμα μιας επίσημης εμφάνισης. Στα Cap-Toe Oxfords επενδύεις μία φορά στη ζωή σου. Δεν είναι τυχαία από τα πιο ποιοτικά και διαχρονικά υποδήματα.Μαύρα απαραιτήτως.

Ένα καθημερινό ρολόι με μπρασελέ

Δηλαδή ένα ατσάλινο ρολόι που μπορεί να φορεθεί με την ίδια ευκολία τόσο με τζην και t-shirt όσο και με κοστούμι.

Καλή αίσθηση του χιούμορ

Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να αποκτήσεις, αλλά αξίζει να δουλέψεις το χιούμορ σου. Γιατί στην τελική, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την ικανότητα εκείνου του τύπου που ξέρει να αυτοσαρκάζεται, αλλά και να λέει ένα επιτυχημένο αστείο.

Καθημερινή ενημέρωση

Είτε αγοράζοντας την εφημερίδα της αρεσκείας σου -στην Ελλάδα δεν σου έχουν μείνει και πολλές επιλογές-, αν επιμένεις κλασικά, είτε σερφάροντας στο διαδίκτυο, πάντα υπεύθυνα. Ο Tom επιλέγει τον πρώτο και όπως τονίζει, «το να είσαι ενημερωμένος για το τι συμβαίνει γύρω σου, δεν διευρύνει μόνο τους ορίζοντες σου και σε κάνει διορατικό, αλλά και καλύτερο στην επικοινωνία με τους γύρω σου».

Ένα άρωμα που ξεχωρίζει
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ