2017-12-29 06:58:07
Φωτογραφία για Τύποι ανθρώπων που θα χρειαστείς στη διάρκεια της ζωής σου
Πολλοί ισχυρίζονται ότι ό,τι κατάφεραν στη ζωή τους το κατάφεραν μόνοι τους. Αυτό είναι ένας απερίγραπτος μύθος. Η αλήθεια είναι κανείς μας δεν έχει πετύχει τίποτα μόνος του. Όλοι κάπου έχουμε στηριχτεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ακόμα κι αν δεν φαίνεται άμεσα αυτή η στήριξη. Υπάρχουν μάλιστα συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων που, εφόσον υπάρχουν στη ζωή μας, την εμπλουτίζουν και της δίνουν πραγματικό νόημα. Ας αποτίσουμε φόρο τιμής λοιπόν σε αυτούς.

Η  αλήθεια της ζωής είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι οι άνθρωποι γύρω μας που μας κάνουν απερίγραπτα ευτυχισμένους. Βέβαια είναι η οικογένειά μας και αυτοί οι άνθρωποι που μας καταλαβαίνουν και μας αποδέχονται ανεξάρτητα από οτιδήποτε. Είναι  όλοι κοντινοί μας και πολύ αγαπητοί στην καρδιά μας, έτσι το να περνάμε χρόνο με αυτούς πάντα μας κάνει εξαιρετικά ευτυχείς. Αλλά πέρα από αυτό, κάθε άνθρωπος που συμβαίνει να συναντάς στο δρόμο σου κάνει τη δική του συνεισφορά στην ευτυχία σου χωρίς καν να το γνωρίζει αυτό.


Έτσι με σκοπό να ευχαριστηθείς όλα τα χρώματα της ευτυχίας σου, χρειάζεται να έχεις διάφορους τύπους ανθρώπων στη ζωή σου.

Ρόλος πρότυπο

Είναι υπέροχο να έχεις έναν άνθρωπο στην ζωή σου που θα είναι το πρότυπο για σένα, ώστε να βελτιώνεις συνεχώς τον εαυτό σου. Δεν μιλάω για ζήλια με κανέναν τρόπο. Απλά έχεις έναν άνθρωπο στο μυαλό σου, πραγματικά αναγνωρίζεις και θέλεις να έχεις ή να  υιοθετήσεις κάποια γνωρίσματα του χαρακτήρα του ή κάποιες αρχές της ζωής του. Αυτό είναι ένα κίνητρο καλό για να είσαι πιο επαγγελματίας σε αυτό που κάνεις, να φροντίζεις καλύτερα τον εαυτό σου, να αρχίσεις μαθήματα χορού ή οτιδήποτε άλλο. Το δικό μου πρότυπο ήταν ο πατέρας μου.

Ο ένας για να εμψυχώνει

Υπάρχουν τέτοιοι ιδιαίτεροι άνθρωποι που εμπνέουν και μας ενθαρρύνουν να ζούμε τις ζωές μας στον υπέρτατο βαθμό. Εάν είστε τυχεροί να έχετε τον εμψυχωτή σας, ξέρετε πάντα πόσο ιδιαίτερα δυνατός, όμορφος και απλά φανταστικός είστε.

Τέτοιοι άνθρωποι μας κάνουν να προχωράμε μπροστά, να φτάνουμε στόχους και να πολεμάμε για τα όνειρά μας. Θ πρέπει να αισθάνεστε ευλογημένοι να έχετε ένα τέτοιο άνθρωπο στη ζωή σας.

Η σε κάθε στιγμή σωτηρία σου

Είναι το πιο πολύτιμο συναίσθημα όταν ξέρεις ότι υπάρχει ένας άνθρωπος (ή μερικοί), οι οποίοι θα έρθουν να σε βοηθήσουν σε  οτιδήποτε. Η κατάσταση μπορεί να είναι οποιουδήποτε είδους αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν  αισθάνεσαι άβολα να τους τηλεφωνήσεις και να τους ζητήσεις να σε μεταφέρουν, γιατί το αυτοκίνητο σου καταστράφηκε. Το πιο πιθανό θα υποστείς ένα λογίδριο για το πόσο υπέροχο είναι να σε έχουν φίλο (αστειευόμενοι φυσικά), αλλά θα φτάσεις ασφαλής σπίτι σου. Την επόμενη φορά που κάτι θα πάει άσχημα δεν θα εισπράξεις μια άρνηση και είμαι σίγουρος ότι θα είσαι έτοιμος να πράξεις το ίδιο σε ανταπόδοση .

Ο καλός ακροατής

Όταν ένα κύμα από προβλήματα και ανησυχίες πέσουν επάνω σου, μερικές φορές είναι η καλύτερη ανακούφιση το να μιλήσεις σε κάποιον που θα σε ακούσει μέχρι τέλους. Δέν χρειάζεσαι κάποια συμβουλή ή βοήθεια, μόνο να μιλήσεις σε αυτόν τον άνθρωπο και όχι να δεις κριτική στα μάτια του. Εάν έχεις ένα τέτοιο άνθρωπο θα πρέπει να τον εκτιμάς.

Η αδελφή ψυχή

Η εμπειρία και η παρατήρηση δείχνουν ότι  σαν κανόνας, ένας άνθρωπος έχει μόνο μια αδελφή ψυχή παρότι έχει αρκετούς φίλους. Μια αδελφή ψυχή είναι κάτι περισσότερο από ένας φίλος. Είναι αυτός o άνθρωπος που καταλαβαίνει όλα τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου, παρά το γεγονός του πόσο μπερδεμένα μπορεί να ακούγονται στους άλλους. Πραγματικά θα μπορούσες να τα απευθύνεις μόνο στην αδελφή  ψυχή σου έτσι δεν είναι;

Μπορείς να ηρεμήσεις και να είσαι ο εαυτός σου κατά την παρουσία τους, η σιωπή δεν είναι ποτέ εμπόδιο όταν είστε μαζί και αυτό είναι απλά φανταστικό.

Ο μεγάλος αδελφός ή η μεγάλη αδελφή

Ο καθένας μπορεί να έχει έναν άνδρα ή μια γυναίκα φίλη στη ζωή του, σχέση που θα σημαίνει φιλία μόνο χωρίς ρομαντικά αισθήματα από κάθε πλευρά. Το στερεότυπο μας κατευθύνει στην ιδέα ότι φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας δεν υπάρχει, έτσι εσείς μπορεί να προσπαθήσετε να αποδείξετε ότι αυτό είναι λάθος.

Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να ξέρεις ότι θα σε προστατέψει σαν ο μεγαλύτερος αδερφός ή αδελφή και μπορείς πάντα να έχεις μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του ανακαλύπτοντας περισσότερα για την αρσενική και θηλυκή φύση.

Ένας σοφός άνθρωπος

Έχεις πολλούς αληθινά έξυπνους ανθρώπους γύρω σου, αλλά δεν είναι ένας εύκολος στόχος να βρεις ένα σοφό άνθρωπο. Αυτό δεν έχει να κάνει με την ηλικία, την θέση ή τον αριθμό των αποτυχιών που έχει διέλθει κανείς. Αυτή είναι μία ικανότητα να δίνει κανείς μια καλή συμβουλή την οποία θα μπορούσες πραγματικά να λάβεις υπόψη σου ή να ακολουθήσεις  Εάν βρεις ένα τέτοιο άνθρωπο αυτό σημαίνει ότι το όραμα της ζωής σας και οι αρχές της ζωής σας συνδυάζονται και σίγουρα θα τα καταφέρετε απέναντι σε κάθε πρόκληση που θα βρεθεί στο δρόμο σας μαζί.

Ποιος σε κρατά υπεύθυνο

Μην τον μπερδεύεις με τον άνθρωπο που συνήθως σε ενθαρρύνει. Μοιράζεσαι τους στόχους και τα όνειρά σου με κάθε ένα από τους δύο, σχεδιάζεις και συζητάς τις δυνατότητες.  Κάποια στιγμή έχεις μια συνάντηση ή ένα τηλεφώνημα για να διερευνήσεις την πρόοδό σου. Αυτό είναι επίσης ένα είδος κινήτρου για σένα να συνεχίσεις και να προοδεύσεις.

Το να έχεις κοινή καριέρα

Η σφαίρα της επαγγελματικής πραγμάτωσης είναι πολύ σημαντική στη ζωή κάθε ανθρώπου και συνήθως καταλαμβάνει τον περισσότερο χρόνο μας. Απαιτεί πολλή προσοχή, πόνους και απλά χρόνο. Είναι δύσκολο να μην μιλάς για αυτό, έτσι όταν η οικογένειά σου δεν έχει ιδέα του τι κάνεις στην δουλειά δεν θα σε καταλάβουν. Για αυτό πρέπει να υπάρχει ένα πρόσωπο με το οποίο να μιλάς ελεύθερα για την δουλειά σου και αυτό μπορεί να είναι ο φίλος σου που ασχολείται στον ίδιο τομέα ή ένας συνάδελφος.

Τέλος πάντων, τέτοιοι άνθρωποι μπορούν να σε υποστηρίξουν όταν περνάς μια δύσκολη περίοδο στην καριέρα σου ή έχεις την χαρά σου από την επιτυχία σου. Δεν μπορείς ποτέ να προβλέψεις τι άνθρωποι θα είναι στην ζωή σου, θα έρθουν και θα φύγουν, αλλάζοντάς σε και φέρνοντάς σου ευτυχία. Το πιο σπουδαίο πράγμα είναι ότι πρέπει να είναι εκεί για σένα όταν τους χρειάζεσαι πιο πολύ.

Έχεις ήδη βρει τους δικούς σου ιδιαίτερους φίλους; Ποιος τύπος ανθρώπου σε κάνει ευτυχισμένο;
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ