2018-02-06 18:00:48
Φωτογραφία για Μαρίνος Βυθούλκας: «Έχει συμβεί να είμαι στην τσίτα με την Κατερίνα»
Ο Μαρίνος Βυθούλκας βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να στα Πω» από την πρώτη ημέρα προβολής του.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην Πολυξένη Καραμίχα και στην εφημερίδα Real News για τη συνεργασία του με την Κατερίνα, την τηλεοπτική του παρουσία αλλά και τον «θαυμαστό κόσμο» της showbiz.

Ο Μαρίνος Βυθούλκας τόνισε ότι με τους συνεργάτες του έχει πολύ καλές σχέσεις χωρίς όμως να είναι φίλοι. «Δε μου αρέσει να γίνομαι αυλικός κανενός, οπότε πάντα διατηρώ τις αποστάσεις, με σεβασμό στον παρουσιαστή, στον αρχισυντάκτη και στη ομάδα, αλλά κοιτάζω να κάνω τη δουλειά μου, να έχω με όλους μία καλή συνεργασία και να προχωράμε μαζί», είπε χαρακτηριστικά.

Την Κατερίνα Καινούργιου τη χαρακτηρίζει γλυκιά και πολύ αγαπητή, κυρίως στο γυναικείο κοινό. Γεγονός που θεωρεί μεγάλο της προσόν. Ποια είναι όμως τα μειονεκτήματά της; «Μπορεί να πέσει ψυχολογικά κάποια στιγμή, μπορεί να εκνευριστεί μαζί μας, αλλά κι εμείς μαζί της
. Άνθρωποι είμαστε και, όταν είσαι με κάποιον μαζί καθημερινά τέσσερις ώρες και στον αέρα και κάποιες άλλες ώρες εκτός αέρα, σαφώς και θα υπάρχουν εντάσεις. Έχει συμβεί κι εγώ να συγχυστώ και να είμαι στην τσίτα με την Κατερίνα. Το θεωρώ φυσιολογικό. Οι σχέσεις μας είναι όπως και των ζευγαριών. (…) Η σχέση μου με την Κατερίνα έχει εντάσεις και κάποιες φορές, μάλιστα, χωρίς καν να μιλήσουμε. Πλέον καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο από τα μάτια», εξηγεί.

Τέλος, δε φοβάται να παραδεχτεί πως όσοι ασχολούνται με την τηλεόραση είναι ματαιόδοξοι κάτι που δεν βρίσκει μεμπτό αρκεί να μην καβαλήσει κανείς το καλάμι ή να πάθει στερητικό σύνδρομο αν η παρουσία του στη μικρή οθόνη διακοπή. «Στην τηλεόραση θα έπρεπε να βγαίνουμε όλοι ως κανονικοί άνθρωποι. Δεν θα έπρεπε να παίρνουμε στα σοβαρά αυτό που κάνουμε. Φυσικά να είμαστε επαγγελματίες, αλλά να μην υπερεκτιμάμε αυτό που κάνουμε», καταλήγει.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ