2018-02-06 20:57:37
Φωτογραφία για Εκδήλωση κοπής πίτας ΣΕΑΝ Λάρισας
Του Ηλία Προύφα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας, η συνεστίαση - κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΕΑΝ Λάρισας.

Έφεδροι  Αξιωματικοί όλων των ηλικιών μελών του Συνδέσμου με πρώτο τον ζωντανό ήρωα Έφεδρο Ανθυπολοχαγό του Υψώματος 731 της Αλβανίας Λάζαρο Αρσενίου 103 ετών, έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση.

Παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλειος Κόκκαλης, οι Βουλευτές της ΝΔ Μάξιμος  Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, εκπρόσωποι του Δήμου και της Περιφέρειας, ο Διευθυντής Α' Κλάδου της 1ης Στρατιάς Ταξίαρχος Κοτανίδης ως εκπρόσωπος του Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη  

Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, Στρατιωτικός Ιερέας της 1ης Στρατιάς Αρχιμανδρίτης Π. Θεολόγος Σαμαράς.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Έφεδρος Ανθυποσμηναγός Απόστολος Βερέμης αφού ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή, ευχήθηκε καλή χρονιά με  πραγματοποίηση των προσωπικών και οικογενειακών επιδιώξεων του καθενός με υγεία. 

Δείτε φωτό και βίντεο του kranosgr:
kranos
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ