2018-02-07 18:30:47
Φωτογραφία για Ο δημοσιογράφος Μπόγρη δεν αλλάζει τις αρχές του
Ο Βασίλης Γεωργίου, πατέρας του Σωτήρη Γεωργίου που κατήγγειλε πως δέχθηκε επίθεση από τον Γιώργο Μπόγρη, υπογράμμισε πως οι νόμιμες διαδικασίες έρχονται. Αναλυτικά το post του Βασίλη Γεωργίου στον λογαριασμό του στο Facebook:

«Μπόγρη, σου γράφω σαν πατέρας και δημοσιογράφος με θητεία 50 χρόνων.

Με την άνανδρη επίθεσή σου έφερες νέα ήθη και έθιμα στην οικογένεια του Ελληνικού μπάσκετ και κατ’ επέκταση στον Ελληνικό αθλητισμό. Και παίκτης στο 2018 πλακώνει στις μπουνιές δημοσιογράφο γιατί έτσι του αρέσει.

Έκανες μια επίθεση σε δημόσιο χώρο με βρισιές, χτυπάς με γροθιές και τραυματίζεις τον δημοσιογράφο, το γιό μου και είσαι... μάγκας.

Έτσι νομίζεις Μπόγρη.

Μάθε λοιπόν ότι ο Σωτήρης Γεωργίου κάνει δημοσιογραφικό λειτούργημα με τα γραφόμενα του κάθε μέρα, γράφει την άποψη του απλά και δημοκρατικά, με το δικαίωμα που έχει ο κάθε Έλλην πολίτης και δημοσιογράφος.

Εσύ δεν σεβάστηκες τίποτα. Φαίνεται ότι πιστεύεις πως με μπουνιές και απειλές πέτυχες αυτό που ήθελες. Ο δημοσιογράφος Μπόγρη δεν αλλάζει τις αρχές του, το ήθος, τον χαρακτήρα, τα πιστεύω του και το δημοσιογραφικό λειτούργημα που υπηρετεί επί δεκαετίες.

Αυτός είναι ο Σωτήρης Γεωργίου που χτύπησες και τραυμάτισες και οι νόμιμες διαδικασίες έρχονται».
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ