2018-02-08 22:37:19
Φωτογραφία για Conditioner ή μάσκα; Ιδού η απορία!
Πολλές φορές όλες μας έχουμε αναρωτηθεί τι είναι καλύτερο και τι έχουν τα μαλλιά μας περισσότερο ανάγκη, μαλακτική κρέμα η μάσκα; Ορίστε μερικές χρήσιμες συμβουλές!

Conditioner

To conditioner είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να παραλείπεται ποτέ από τη διαδικασία του λουσίματος καθώς βοηθάει στην λείανση της τρίχας και διευκολύνει το ξεμπέρδεμα των μαλλιών.

Το conditioner έχει την ιδιότητα να κλειδώνει την ενυδάτωση στην επιφάνεια της τρίχας ενώ είναι σημαντικό για τη θρέψη και την προστασία από τη φθορά.

Μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να χαρίσει λάμψη, απαλότητα και αναζωογόνηση.

Ωστόσο, οι γυναίκες με λεπτά μαλλιά συχνά δεν προσφέρουν στα μαλλιά τους την υγρασία που χρειάζονται είτε γιατί χρησιμοποιούν πολύ μικρή ποσότητα conditioner, είτε γιατί δεν το χρησιμοποιούν τακτικά, είτε γιατί ξεπλένουν τα μαλλιά τους υπερβολικά πολύ ή γιατί όπως συμβαίνει στο 50% περίπου των γυναικών στην Ευρώπη, παραλείπουν εντελώς το conditioner.


Αυτές οι βλαβερές συνήθειες για την υγεία των μαλλιών οφείλονται συχνά στο φόβο της λιπαρότητας που έχουν οι γυναίκες με λεπτά μαλλιά, οι οποίες χρησιμοποιούν συνηθισμένα conditioner.

Μάσκα

Η μάσκα είναι ιδανική και απαραίτητη για τις γυναίκες που έχουνε κάνει οποιαδήποτε τεχνική εργασία στα μαλλιά τους. Είναι ένα προϊόν που δρα άμεσα και διεισδύει στον πυρήνα της τρίχας, ενυδατώνοντάς την.

Με τακτική χρήση της μάσκας, 1-2 φορές την εβδομάδας, αντιμετωπίζονται τα σημάδια της φθοράς ενώ αποκαθιστά τη λάμψη και την απαλότητα των μαλλιών.

Και μην ξεχνάς:

1. Να επιλέγεις ένα προϊόν με βάση των τύπο των μαλλιών σου

2. Προσοχή στην ποσότητα

3. Να αγαπάς τα μαλλιά σου!

Και ένα καλοκαιρινό tip μέσα στην καρδιά του χειμώνα.

Χρησιμοποίησε τη μάσκα σε νωπά μαλλιά πριν πας στη θάλασσα διότι δρα ως προστατευτική μεμβράνη, με αποτέλεσμα να τα προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και το αλάτι!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ