2018-02-09 08:44:14
Φωτογραφία για εσπά η μάνα του 26χρονου κρατούμενου που πέθανε από φλεγμονή στο δόντι: «Τον σκότωσε η αδιαφορία»
Για τον άδικο χαμό του γιου της, του 26χρονου κρατούμενου Μαλτέζου Σώζου που πέθανε από φλεγμονή στο δόντι, μίλησε η μητέρα στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Η άτυχη μητέρα δήλωσε ότι «την τελευταία φορά μίλησα με το παιδί μου την περασμένη Πέμπτη. Με πήρε τηλέφωνο γύρω στις 11.30 με 12.00 το πρωί. Ήταν κάπως στενάχωρος και πρώτη φορά μου είπε ότι πονάει και φοβάται. Αφού του έδωσα λίγο θάρρος μου είπε "θα πάω τώρα να κάνω γυμναστική" και του είπα δε θα πας να κάνεις τώρα γυμναστική, τώρα θα φτιάξεις ένα χαμομηλάκι και θα πας να αράξεις στο κρεβάτι σου».

«Εντάξει ρε μάνα μου» της απάντησε και πρόσθεσε η μάνα του 26χρονου: «Εμείς περάσαμε τόσα και τόσα. Τώρα φοβάσαι που θα είσαι μέσα στους γιατρούς και θα σε προσέχουνε. Και το αφήσανε το παδί μου και "έφυγε" στον ύπνο του. Οι καρνίβαλοι».

Όπως ανέφερε η ίδια, ο γιος της πέθανε από σηψαιμία αφού οι υπεύθυνοι των φυλακών δεν αντιμετώπισαν εγκαίρως το πρόβλημα υγείας του. Επίσης, η άτυχη μητέρα διερωτάται «τι είναι δηλαδή τα παιδιά του κόσμου;».

Σημειώνεται ότι για τον θάνατο του Μαλτέζου Σώζου οι εισαγγελικές αρχές διέταξαν την διενέργεια έρευνας για να εξακριβωθεί κατά πόσο υπάρχουν πειθαρχικές ευθύνες στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Μαλανδρίνου και Λάρισας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ