2018-02-09 13:19:51
Φωτογραφία για Opera 51: Διαθέσιμη η τελική έκδοση και είναι 38% ταχύτερη από τον Firefox Quantum
Η Mozilla κατάφερε να κερδίσει αρκετούς νέους χρήστες με την έλευση του Firefox Quantum (έκδοση 57), αλλάζοντας ριζικά τον web browser για να βελτιώσει σημαντικά την ταχύτητα του. Ωστόσο, η απάντηση της Opera είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, καθώς η εταιρεία κυκλοφόρησε την έκδοση Opera 51 με πολλές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά, η οποία είναι κατά 38% ταχύτερη από τον Firefox 58!

Εκτός από την μεγάλη ταχύτητα, ο Opera 51 έρχεται με διάφορα νέα εργαλεία που βοηθούν για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, όπως για παράδειγμα όταν scrollάρεις σε ιστοσελίδες με πολύ περιεχόμενο (π.χ Facebook ή Twitter) μπορείς να πατάς επάνω στην καρτέλα για να σε μεταφέρει απευθείας στην κορυφή και με νέο πάτημα να σε επαναφέρει στο σημείο που ήσουν προηγουμένως. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να οργανώνει ανοικτές και κλειστές καρτέλες σε λίστες για να αποσυμφορίζει τον web browser από πολλές καρτέλες και ο χρήστης να μπορεί να βρει συγκεκριμένη καρτέλα με ευκολία.

Με τον Opera 51 έρχονται νέα animations στο Private mode, τα video pop-ups έρχονται με επιλογή για επιστροφή στην αρχική καρτέλα τους και επιλογή να επαναφέρεις τον web browser στην αρχική κατάσταση τους από τις ρυθμίσεις.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ