2018-02-23 10:54:24
Φωτογραφία για Διάσημοι Στάρ: Είναι Έλληνες και δεν το ξέρουν;
Παρά το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί στην κορυφαία επιτυχία του box office «Black Panther», που έκανε εισπράξεις 404 εκατ. δολαρίων μέσα σε τέσσερις ημέρες, ο ηθοποιός Michael B. Jordan εξακολουθεί να ζει με τη μαμά και τον μπαμπά του.

«Αγαπώ τους γονείς μου, αλλά η σχέση μας αυτή την περίοδο μοιάζει με αυτή των συγκατοίκων, κάτι που είναι πολύ ενδιαφέρον», ανέφερε στο σόου της  Ellen DeGeneres, ο 31 ετών Jordan.

«Έχεις σπιτικό φαγητό, έχει όμως και συχνές συναντήσεις στη μέση της νύχτας όταν πας για νερό στην κουζίνα», εξομολογείται «συναντήσεις που μπορεί μερικές φορές να γίνουν άβολες».

«Και γυμνές;», ρωτά με το γνωστό της στυλ η DeGeneres.

«Μερικές φορές, χωρίς μπλούζα. Ίσως, λίγο γυμνές», απαντά ο Jordan διευκρινίζοντας ότι μιλά πάντα για τον εαυτό του, όχι για τη μητέρα του Γιατί όμως συνεχίζει να ζει με τους γονείς του, πλήττοντας ίσως τη δημόσια εικόνα του ανεξάρτητου άνδρα; Όπως λέει στους Times, το όνειρό του ήταν να αγοράσει κάποτε στους γονείς του ένα ωραίο σπίτι
. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη από το 2015 έχει αγοράσει ένα μέγαρο ισπανικού στυλ με τέσσερις κρεβατοκάμαρες στο  Sherman Oaks της Καλιφόρνια,  έναντι 1,7 εκατ. δολ. Κι ο ίδιος λέει στη  DeGeneres ότι σκοπευει να μετακομίσει σύντομα. Ωστόσο, επιμένει να ζει στην οικογενειακή θαλπωρή.

Περιγράφοντας στην κάμερα τη μαμά του, λέει ότι είναι μια αξιαγάπητη, ενοχλητική (κάποιες φορές) και στοργική μητέρα. Τον μπαμπά του τον χαρακτηρίζει  δυνατό, ήσυχο και στοχαστή. Το καλύτερο δίδαγμα που έχει πάρει από τους γονείς του είναι  η συμπόνια, όπως λέει.

Ωστόσο, ο Jordan δεν είναι ο μόνος πρωτοκλασάτος ηθοποιός του Χόλιγουντ που παραμένει... «μαμάκιας».

Το 2013, ο Bradley Cooper, 43 ετών σήμερα, είχε πει στο περιοδικό Details ότι η μητέρα του,  Gloria, μετακόμισε μαζί του μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Όπως έλεγε για τη συγκατοίκηση, δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν θα το έκανε αν η μητέρα του δεν ήταν «cool» τύπος.

Η άλλη περίπτωση είναι η 27χρονη Jennifer Lawrence. Μπρεί να είναι μια από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στον κόσμο αυτή τη στιγμή, με έσοδα 24 εκατ. δολ. το 2017, αλλά, όπως αποκάλυψε στο Elle,ζει ακόμα με τους γονείς της.

«Πάντα ζούσα σε ένα μικρό διαμέρισμα – ποντικότρυπα στη Νέα Υόρκη ή σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Λος Αντζελες ή σε ένα φυσιολογικό σπίτι στο Κεντάκι. Θα μου φαινόταν αλλόκοτο να ζω σε ένα τεράστιο μέγαρο μόνη μου» είχε πει τότε.

Τον Μάιο του 2017, έρευνα της Pew Research ανέφερε πως μέχρι το 2016 το 15% των millenials (από 25 έως και 35 ετών) ζούσαν ακόμα με τους γονείς τους, ποσοστό μεγαλύτερο κατά 5% από τη Γενιά X της δεκαετίας του '80 που ζούσαν ακόμα στο σπίτι των γονιών τους το 2000.

www.protothema.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ