2018-02-25 11:38:52
Φωτογραφία για Οι συμμαθητές ΣΣΕ Τάξεως 1986
Του Ηλία Προύφα

Ως σπουδαστές στη Σχολή Ευελπίδων ήταν από τους καλύτερους φίλους, ''κολλητοί'', έξω καρδιά και μέσα σε όλα. Όπως όμως γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις των συμμαθητών, οι δρόμοι τους μετά την αποφοίτηση από τη Σχολή χώρισαν και ο καθένας ως νέος Ανθυπολοχαγός Πεζικού πήρε το δρόμο του.

Αναφερόμαστε στους ε.α Συνταγματάρχες Δούλη Βασίλειο και Νάστο Παναγιώτη οι οποίοι μετά από πολλά χρόνια ξανάσμιξαν και πάλι.

Διακεκριμένος Οικονομολόγος - Λογιστής της Λάρισας και απόφοιτος του Νομικού τμήματος, ο απόστρατος Συνταγματάρχης του Ελεγκτικού Βασίλειος Δούλης, δεν ξέχασε τον συμμαθητή του.

Προχθές στο Βόλο, στην παρουσίαση βιβλίου για την Κυπριακή Τραγωδία, του γνωστού συγγραφέα συμμαθητή του Σχη ε.α Νάστου Παναγιώτη, έδωσε πρώτος το παρόν.

Το kranosgr τους συνάντησε τόσο στο λόμπι του ξενοδοχείου όπου έγινε αναλυτική συζήτηση για όλα τα τεκταινόμενα, παλιά και καινούργια, καθώς και στην αίθουσα του Δήμου.

Το ραντεβού των δύο φίλων ανανεώθηκε για την περιοχή της Λάρισας και της Καρδίτσας όπου και εκεί προετοιμάζονται ανάλογες παρουσιάσεις του πετυχημένου ιστορικού πονήματος για την Κυπριακή Τραγωδία.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ