2018-02-25 12:55:32
Φωτογραφία για Το μετάλλιο του Αρχηγού ΓΕΣ και η δερματόδετη διατριβή
Του Ηλία Προύφα

Μόνο συγχαρητήρια εισέπραττε προχθές στο ΓΕΣ, ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕ Θεσσαλίας, Υπολοχαγός (ΕΜ) Στέφανος Κουκουράβας.

Η παρουσία του στο Γενικό Επιτελείου δεν είχε να κάνει με την ιδιότητα του Προέδρου και τα ''χακί'' συνδικαλιστικά τεκταινόμενα, αλλά και με την επιστημονική του κατάρτιση.

Απόφοιτος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις» του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κλήθηκε να παρουσιάσει την μεταπτυχιακή του διατριβή.

Με το πρωτότυπο  θέμα «Επιδράσεις Φόρτου στη Στατική Ισορροπία Σώματος Μαχητή κατά την Εκτέλεση Βολής, με ή χωρίς Κόπωση», ο Υπολοχαγός Κουκουράβας, εισέπραξε τα συγχαρητήρια και τον έπαινο του Αρχηγού ΓΕΣ καθώς και όλων των παρευρισκόμενων.

Με συγκίνηση και υπερηφάνεια για την τιμή που του έγινε από το ΓΕΣ, ο Υπολοχαγός Στέφανος  Κουκουράβας προσέφερε ως δώρο στον Αρχηγό τη μεταπτυχιακή του διατριβή σε δερματόδετο τύπο για να εισπράξει από τον Αντιστράτηγο Στεφανή το μετάλλιο του Αρχηγού.

Θετικό το πέρασμα του Στέφανου Κουκουράβα από το ΓΕΣ, το οποίο μετά από εκεί συνεχίστηκε σε ανώτερα γραφεία όπου και εκλήθη!
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ