2018-02-27 08:42:41
Φωτογραφία για Περιζήτητο το ΠΚΕΕΥΕ
(Φωτό από την ημερίδα του ΠΚΕΕΥΕ στην 1η Στρατιά)

Του Ηλία Προύφα

Περιζήτητο στην κυριολεξία έχει γίνει το Πολυεθνικό Βασικό Σχολείο Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης του ΓΕΕΘΑ, γνωστό και ως ΠΚΕΕΥΕ που εδρεύει στο Κιλκίς.

Εκτός από τα καθιερωμένα σχολεία που πραγματοποιούνται εντός του πολυεθνικού κέντρου και τα οποία προσελκύουν μεγάλο αριθμό στελεχών από την Ελλάδα καθώς και από χώρες του Εξωτερικού, πλέον το ΠΚΕΕΥΕ ''έρχεται στο χώρο σας''.

Λόγω του μεγάλου αριθμού στελεχών που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα αλλά για πρακτικούς λόγους δεν μπορούν να μεταβούν στο Κιλκίς, το ΠΚΕΕΥΕ σε συνεργασία με σχηματισμούς αναλαμβάνει και στέλνει το δικό του εξειδικευμένο προσωπικό στις έδρες των σχηματισμών. Τελευταίο παράδειγμα η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο χώρο του στρατηγείου της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα, ενώ είχε προηγηθεί αντίστοιχη ημερίδα στην έδρα του Δ'ΣΣ στην Ξάνθη.


Μετά από τις δύο αυτές επιτυχημένες εξορμήσεις αναμένεται να πάρουν σειρά και άλλοι σχηματισμοί, ακόμη και μικρότεροι σε επίπεδο Ταξιαρχίας και Συντάγματος, οι οποίοι είδαν θετικά το εγχείρημα του Πολυεθνικού Κέντρου, ενώ δεν αποκλείεται αυτό να γίνει και σε σχηματισμούς του ΠΝ και της ΠΑ.

Όπως είχαμε δημοσιεύσει σε ειδικό αφιέρωμα στο kranosgr (ΕΔΩ), το 2017 ήταν η χρονιά του ΠΚΕΕΥΕ, η Διοίκηση του  οποίου συνεχίζει την αναβάθμισή του σε όλους τους τομείς της εκπαίδευσης.

Το παρακάτω εντυπωσιακό βίντεο, είναι χαρακτηριστικό από την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο ΠΚΕΕΥΕ το οποίο δικαίως απέσπασε ευμενή σχόλια και κριτικές, από Έλληνες και ξένους συμμετέχοντες.
kranosgr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ