2018-02-27 08:39:00
Φωτογραφία για Κατεβάστε το Electra Jailbreak με την εγκατάσταση του Cydia για το ios 11! Electra & Cydia
Μια νεότερη έκδοση του Electra Jailbreak έχει κυκλοφορήσει. Ονομάζεται Electra 1.0, έρχεται με Cydia και υποστηρίζει όλες τις συσκευές (iPhone, iPad, iPod touch) που εκτελούν ios 11.0 - 11.1.2.

Το jailbreak της Electra θα περιλαμβάνει τα εξής: Anemone,GNU CoreUtilities,SSH (Dropbear, SCP και ένας διακομιστής SFTP) PreferenceLoader,Λειτουργία ασφαλείας  και η εφαρμογή Cydia.

Πώς να εγκαταστήσετε το Electra Jailbreak στο ios 11 - 11.1.2 :

Βήμα 1: Κάντε λήψη του αρχείου Electra Jailbreak Εδώ

Βήμα 2: Θα χρειαστείτε επίσης το Cydia Impactor για να το εγκαταστήσετε στη συσκευή σας. Μπορείτε να το κατεβάσετε από Εδώ

Βήμα 3: Συνδέστε το iPhone ή το iPad στον υπολογιστή.

Βήμα 4: Εκκινήστε το Cydia Impactor από τον υπολογιστή σας και σύρετε το αρχείο Electra 1.0.1.ipa στο Cydia Impactor.

Βήμα 5: Εισαγάγετε το αναγνωριστικό της Apple και τον κωδικό πρόσβασής σας.


Βήμα 6: Ελέγξτε αν έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή Jailbreak της Electra στο ios σας όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία στον υπολογιστή σας.

Βήμα 7: Ανοίξτε την εφαρμογή "Ρυθμίσεις", από το κινητό σας,μεταβείτε στην επιλογή Γενικά> Προφίλ/Διαχείριση Συσκευών.

Βήμα 8: Αναζητήστε το πιστοποιητικό της Electra και πατήστε ότι εμπιστεύεστε τον δημιουργό.

Ανοίξτε την εφαρμογή Electra και πατήστε το κουμπί Jailbreak. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τρέξει την εφαρμογή με ενεργοποιημένη την επιλογή "Tweaks".

Το Electra θα σας μεταφέρει σε πολλά βήματα (κυρίως αυτόματα). Θα λάβετε ένα αναδυόμενο παράθυρο που λέει "Δημιουργήθηκε το APFS Snapchat". Απλώς πατήστε συνέχεια του Jailbreak. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης jailbreaking, η συσκευή σας θα κάνει μια επανεκίνηση και όταν επανέλθει, θα δείτε την εφαρμογή Cydia στη συσκευή σας.Πατήστε για να ανοίξετε το Cydia και αφήστε το να φορτώνει τα δεδομένα και τα πακέτα του.

**Προσοχή: Μην βάζετε tweaks και θέματα τα οποία δεν έχουν δεχθεί αναβάθμιση για το ios 11,οπότε θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ